Omarska je nastavila sa pobjedama na drugoligaškom zapadu. U okviru sedmog kola savladala je ekipu Čelinca sa 3:0 i osamila se na vrhu prvenstvene tabele.

Omarska je počela furiozno. Već u drugom minutu Đorđe Nišić se najbolje snalazi u šesnaestercu i iz okreta pogađa mrežu gostiju. Samo tri minuta kasnije, Ognjen Jaćimović pravi mali dar-mar u odbrani Čelinca i preciznim udarcem dovodi Omarsku u vođstvo od 2:0. U tim trenucima je djelovalo da će gosti doživjeti debakl, jer je Omarska propustila još 3-4 stopostotne prilike, odnosno golman Vojvodić je činio čuda na golu Čelinca i spriječio da Omarska u prvih deset minuta postigne pet golova.

Međutim, nakon uraganskih deset minuta, Omarska je spustila gas, pa je Čelinac nekih petnaestak minuta imao više od igre, pogodio prečku i imao nekoliko dobrih prilika, ali je i Zgonjanin bio sjajan na golu Omarske i spriječio da gosti postignu bar jedna gol.

U drugom poluvremenu, viđena je potpuna terenska inicijativa Omarske i apsolutno sve se dešavalo na polovini gostiju. Viđeno je ponovo mnogo prilika, ali je Vojvodić danas bio zaista bravoruzan, pa je do samog finiša ostalo 2-0.  I onda u 87. minutu, Jaćimović upošljava Rosića u srcu šesnaesterca, Rosić se oslobađa svog čuvara i trese mrežu Čelinca za konačnih 3-0. Tako je Rosić i na sedmoj utakmici postigao bar jedan gol, a ukupno deset.

Omarska – Čelinac  3:0 (2:0)

Fudbalski stadion u Omarskoj. Gledalaca: 300. Sudija: Nemanja Stupar (Doboj). Strijelci: 1:0 Đ. Nišić (2), 2:0 Jaćimović (5), 3:0 Rosić (87). Žuti karton: Stupar (Omarska).

OMARSKA: Zgonjanin, Rosić (od 89. Bataz), Gojić (od 46. Stupar), Panić (od 80. Zdjelar), Krecelj (od 89. Lajić), Grahovac (od 80. Ratković), Anđić, Jaćimović, L. Nišić, Đ. Nišić, Vračar.

ČELINAC: Vojvodić, Dakić (od 69. Rulić), Materić, Dubravac, S. Tomić, A. Tomić, Stojanović (od 69. Babić), Peulja (od 61. Bojić), Krminac (od 80. N. Jagodić), Bajić, A. Jagodić.

Izvor: SportDC