Na predizbornoj tribini u Rasavcima, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor izjavio je da je, zajedno sa Ništavcima, ovo mjesto  do sada imalo dobru komunikaciju sa gradom.  „Bilo je tu prošle godine određenih infrastrukturnih radova koji su realizovani. Takođe, trenutno se realizuje  infrastruktura na području ova dva sela. Prije par mjeseci smo bili ovdje u ovom domu, razgovarali sa mještanima i Rasavaca i Ništavaca. Tada su iznijeli pred nas neke zahtjeve koje smo evo do danas realizovali. Ono što je usaglašeno, to je i realizovano“, rekao je Javor.

Nosilac odborničke liste SNSD-a Goran Velaula  je naglasio da ova stranka podjednako razvija sve mjesne zajednice, dodajući da su Ništavci i Rasavci bitna mjesta za razvoj grada. „Rasavci i lijeva obala Sane, nama su jako bitna mjesta. Kada gledamo da ulažemo u čitav grad, moramo ulagati i u ovaj kraj što se tiče Ništavaca, Rasavaca i dalje prema Tukovima. Sigurno jedan kraj koji SNSD nije zaboravio i gdje je ulagao u izbornoj i u neizbornoj godini i planiramo da nastavimo. Očekujemo dobar rezultat i to će se dokazati poslije izbora”, istakao je Velaula.

Kandidat SNSD-a za odbornika Danijel Stupar poručio je da će predstavljati sve mlade u Prijedoru, a ne samo iz Rasavaca. “Nadam se pobjedi SNSD-a, nadam se pobjedi gradonačelnika. Ako bih prošao za odbornika, sigurno neću biti jedan od onih koji će da sjedi u klupi, da ćuti i diže ruku. Sigurno ću imati sugestije, komentare, kritike i pohvale“, rekao je Stupar.

Izvor: kozarski.com