Lista Potkozarskog narodnog pokreta sastavljena je od kvalitetnih kandidata koji umiju da prepoznaju potrebe građana, poručila je Maja Kunić, kandidat PNP-a za odornika u Skupštini grada Prijedora.

– Јa kao kandidat i ekonomista uvijek ću preferirati razvoj ekonomije, koji se zasniva na stvaranju novih vrijednosti, pokretanju proizvodnje, otvaranju novih radnih mjesta i zapošljavanju mladih ljudi u Prijedoru – naglasila je Kunićeva.

Kandidat PNP-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora, agronom Dragoslav Dragić, poručio je da će se, ukoliko bude izabran za odbornika, zalagati za veća ulaganja u poljoprivredu.

– Pohvalno je ulaganje od 1.258.000 maraka od strane gradske uprave. Onima koji daju to je puno, a onima koji primaju je očigledno malo. Može to da se podijeli na drugačiji način, ali su bitna ulaganja – rekao je Dragić.

Na tribni Potkozarskog narodnog pokreta u Rakelićima poručeno je da PNP nije stranka koja mnogo obećava, ali uvijek je tu da pomogne građanima u rješavanju problema s kojima su suočeni.

Autor: RTRS

Foto: RTRS