Gornja Lamovita jedno je od najljepših sela podno Kozare, u kojem ima prostora za razvoj, poručeno je sa predizborne tribine SNSD-a u ovom naselju.

“Ovdje smo već realizovali određene projekte, međutim imamo još dosta toga da uradimo. Mještani su dali svoje prijedloge šta mi, kao odbornici i naš kandidat za gradonačelnika, treba da radimo da bismo unaprijedili život građana u ovom mjestu”, rekao je Milenko Vujković, kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora, poručivši da SNSD ima najkvalitetnije i najodgovornije ljude.

David Vučkovac po prvi put se kandidovao za odbornika, a ističe da, kao mlad čovjek, planira ostati ovdje i raditi kako u prijedorskim selima tako i u gradu.

“Kao odbornik, tu ću biti za sve zahtjeve i probleme građana cijelog područja Omarske i svih sela. SNSD će pobijediti u svim našim selima i biće to velika pobjeda”, naveo je Vučkovac.

U ubjedljivu pobjedu ove stranke uvjeren je i nosilac odborničke liste za Skupštinu grada Prijedora Goran Velalula.

“Gornja Lamovita jedno je od najljepših potkozarskih sela, mjesto odakle su kretali ustanci i političke promjene, mjesto u koje SNSD ulaže i planira da ulaže duži niz godina. Gornja Lamovita je poznata po društvenom životu i dobrim domaćinima i to je mjesto gdje će SNSD pobijediti”, poručio je Velaula na tribini na kojoj su predstavljeni kandidati za odbornike i kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor.

Izvor: kozarski.com