Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Јavor rekao je da će uz podršku sugrađana i poslije 6. oktobra nastaviti realizaciju planove u dogovoru sa narodom.

Јavor je na predizbornoj tribini SNSD-a u prijedorskom naselju Petrovo istakao značaj povjerenja koje vlada tamo gdje se nešto dogovori i realizuje.

– Tako je i ovdje u Petrovu gdje smo dolazili, razgovarali i rješavali neka infrastrukturna pitanja od kojih im je najvažnije bilo alsfaltiranje četiri putna pravca – rekao je Јavor novinarima u Petrovu.

On je poručio da će doći u Petrovo i nakon pobjede na predstojećim izborima kako bi zajedno sa mještanima dogovarao dalju realizaciju planova.

– Mogu da poručim da tu nećemo stati, da je ovo mjesto živo mjesto i da su međuljudski odnosi dobri, kada govorimo i o Bošnjacima, koji su mještani ovog dijela našeg grada i sa kojima živimo, radimo i sarađujemo. Tako će biti i u budućnosti – rekao je Јavor.

Kandidat za odbornika Dražena Mršić istakla je da Gradski odbor SNSD-a u Prijedoru provodi jednu ozbiljnu politiku tako što vodi računa o tome da privlači nove investitore i otvara nova radna mjesta.

Ona je pozvala sugrađane da izađu na izbore i da podrže kandidate za odbornike SNSD-a i Slobodana Јavora za gradonačelnika Prijedora.

Kandidat za odbornika Nenad Gvozden ocijenio je da pobjeda Јavora neće biti upitna, a očekuje i najmanje deset odbornika u Skupštini grada.

Autor: SRNA/Srpskainfo