Dnevni horoskop za 24. septembar 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 24. septembar 2024. upozorava vas da ćete morati da glumite “lošeg policajca” na poslu, budite spremni za to! Postavljanje granica u nekom odnosu koji vas nervira je najbolji potez koji možete da napravite. I zapamtite, ne morate svima uvijek da budete omiljena osoba!

BIK

Vaš dnevni horoskop u znaku je neke neobične situacije na poslu – kao da ste povukli jedan malecni končić, a odmotali celo klupko, za koje niste ni znali da postoji. Da li je ovo potez koji je bio najpametniji za vas, pokazaće vrijeme. Novčani dobitak mogao bi da bude na vašem putu, ako ste spremni na rizik.

BLIZANCI

Danas ste pomalo nesigurni u sebe, a nema baš nikakvog razloga za to. Ne dozvolite da vas negativne misli ponesu, već primjenite neku od tehnika manifestacije ili podizanja raspoloženja. Samo malo je potrebno da bismo se osjetili kao da možemo da osvojimo svijet! U ljubavi vam je manjak samopouzdanja naročito izražen, pa nemojte da pravite nepredviđene korake.

RAK

Dnevni horoskop vam savjetuje da danas uradite nešto lijepo za nekog drugog, da podelite svoje znanje ili dobru energiju kako bi se osoba u vašoj okolini osećala bolje. Pomalo čeznete za mirom i tišinom, pa ako možete, osamite se uz neku knjigu koju volite, čitajte je ispočetka i uživajte. Zdravlje vam je dobro, a u ljubavi biste voljeli da se, nekako, dešava nešto više.

LAV

Dnevni horoskop za 24. septembar 2024. godine najavljuje vam veliko uzbuđenje na ljubavnom planu. Osjećali ste se kao da stagnirate, ali odjednom se dešava nešto što vam potpuno menja gledanje na stvari. Ovaj novi zalet može da najavi velike promjene u vašem ljubavnom životu, ali biće vam potrebno malo strpljenja!

DJEVICA

Danas će vam biti sjajan dan u svakom polju, iskoristite to! Uspješno ste okončali neki projekat, i poslovni uspjeh i napredak su na vašem putu. U okruženju postoji i osoba kojoj ste tajna simpatija, da li možete da pogodite ko je to? Ako vas muče povremene glavobolje, proverite vid.

VAGA

Dnevni horoskop za 24. septembar 2024. godine vam najavljuje da će neka situacija iz prošlosti, o kojoj ste dugo razmišljali, konačno biti rješena. Očekujte da vam se javi osoba sa kojom ste zakomplikovali odnos, ali znajte da će njegovo razrješenje skoro stoprocentno biti na vama. Da li to želite, ili niste spremni da se toliko date, moraćete da odlučite u sekundi.

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop vas podsjeća da se bavite fizičkom aktivnošću, jer ste bili pretrpani obavezama i dio umora koji sada osećate zapravo je zbog toga što se niste “razdrmali”. Pronađite prijatelja ili prijateljicu koji bi se zajedno sa vama fizički aktivirali, i već za par dana osjetićete blagotvorno dejstvo treninga. Ljubav vam trenutno nije visoko na listi prioriteta, ali je moguće da će jedna poruka to promijeniti.

STRIJELAC

Pripazite se danas ljudi za koje mislite da nemaju dobre namjere, moguće je da će pokušati da vas isprovociraju. Prijaće vam porodično okupljanje, ali ako se svi nećkaju, vi preuzmite inicijativu i organizujte ga. Ljubav vam je trenutno slaba tačka, ali ne znate šta da uradite da biste to promijenili. Svakako nije trenutak za velike promjene, budite strpljivi!

JARAC

Vaše polje komunikacije nije trenutno najbolje, pa važne razgovore odložite, ili ako možete, izvedite ih napismeno. Neki bitan mejl, ili čak poruka osobi sa kojom trenutno niste u najboljim odnosima, napraviće razliku u odnosu na razgovor uživo. Već sutra će vam situacija biti bolja, ali do tada, nemojte da brzate u komunikaciji. Pazite se prejakog Sunca, moguća je sunčanica.

VODOLIJA

Ne ulazite danas u nepredviđene troškove, ako ste planirali šoping da biste se opustili, odložite ga za sutra! Finansijsko polje vam nije najbolje, a kraj je mjeseca, i mala ušteda danas može da vam otkloni dalje glavobolje. Partner želi da razgovara o nekom problemu koji ga muči, ali ne zna kako da pokrene temu – uradite to vi, i budite nežni i puni razumevanja, problem će se brzo riješiti!

RIBE

Dnevni horoskop za 24. septembar 2024. godine kaže da ćete danas morati da se suočite s neprijateljima koji su protiv vaših planova. Ostanite pribrani i držite se svojih uvjerenja. Nesporazumi sa partnerom mogu vas izbaciti iz ravnoteže. Razgovarajte otvoreno i izbjegnite napetost. Slobodni, komplikovane ljubavne situacije danas nisu rijetkost, udite oprezni. Pazite na mentalno zdravlje, izbjegavajte stresne situacije.

Izvor: mondo.ba

Foto: SHUTTERSTOCK/VECTORFUSIONART