Nosilac liste Potkozarskog narodnog pokreta /PNP/ za Skupštinu grada Prijedora Dalibor Grabež rekao je da ova stranka, koja prvi put izlazi na lokalne izbore, očekuje dobar rezultat i najmanje tri odbornika, a mještane Omarske pozvao da podrže kandidata SNSD-a za gradonačelnika Slobodana Javora.
Grabež je novinarima u Omarskoj, gdje je večeras održana predizborna tribina ove stranke, rekao da su ključni projekti za koje se zalaže PNP u Omarskoj izgradnja kanalizacione mreže i terena sa vještačkom travom, završetak sportske dvorane, kao i vraćanje statusa opštine Omarskoj.

“Apelujemo da se svi nosioci vlasti – od predsjednika Republike, srpskog člana Predsjedništva BiH, predsjednika parlamentarnih partija uključe i aktivno pomognu da stavimo tačku na tu priču i da se to ne koristi i dnevnopolitičke svrhe”, napomenuo je Grabež.

Kandidat za odbornika u Skupštini grada Prijedora Ranko Smiljanić rekao je da su među stanovnike Omarske došli da iznesu plan za iduće četiri godine i istakao da među kandidatima za odbornike ima i ljudi mlađih od 30 godina.

“Nadamo se da će Omarska prepoznati tu mladost i našu želju da ulažemo u mladost”, dodao je Smiljanić.

Na tribini su predstavljeni ostali kandidati sa liste odbornika PNP-a za Skupštinu grada Prijedora.

Izvor: SRNA/kozarski.com