ПРИЈЕДОР, 2. ОКТОБРА /СРНА/ - Кандидат СНСД-а за одборника у Скупштини града Приједора Сања Паспаљ изјавила је да ће се, уколико добије повјерења грађана, залагати за добар однос између мјештана и градске власти.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Sanja Paspalj izjavila je da će se, ukoliko dobije povjerenja građana, zalagati za dobar odnos između mještana i gradske vlasti.

Paspaljeva je rekla da je ovo naselje specifično jer je jedno od najmlađih u gradu Prijedoru i mnoge stvari dugo nisu bile riješene.

– U zadnjih nekoliko godina to se dosta promijenilo, ali ostalo je još mnogo toga što se mora uraditi da bi ovo bilo zaista lijepo naselje dostojno za život čovjeka u 21. vijeku – izjavila je Paspaljeva novinarima na predizbornoj tribini u Aerodromskom naselju.

Ona je dodala da je riječ o naselju koje je vrlo blizu grada u kojem živi jako puno radno sposobnog stanovništva i djeca svih uzrasta.

– I ovo naselje zaslužuje bolji tretman i ja ću se za to zalagati jer ovo naselje još nema status mjesne zajednice – istakla je Paspaljeva.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Bojana Ćopić izjavila je da poznaje probleme građana i da će se jednako zalagati za poboljšanje kvaliteta i dostupnosti usluga svim zdravstvenim osiguranicima, ali isto tako i za poboljšanje uslova rada zdravstvenih radnika.

Na tribini su se predstavili i ostali kandidati sa liste odbornika SNSD-a za Skupštinu grada Prijedora, kao i kandidat za gradonačelnika Slobodan Javor.

Autor: SRNA/Srpskainfo

Foto: SRNA