“Aerodromsko naselje jedno je od najmlađih u Prijedoru, blizu je grada i tu živi puno radno sposobnog stanovništva i djece svih uzrasta. Ovo naselje zaslužuje bolji tretman i za to ću se zalagati”, poručila je večeras mještanka i kandidat SNSD-a za odbornika Sanja Paspalj na tribini u ovom naselju.

Ukoliko dobije podršku svojih sugrađana, Paspaljeva će se, kako je rekla, zalagati za dobar odnos između mještana i gradske vlasti. Kao prioritet izdvojila je da Aerodromsko naselje dobije status mjesne zajednice.

“To je bitno zbog toga što se kroz organe mjesne zajednice predlažu problemi, ideje i izlažu Gradskoj upravi na rješavanje. Gorući problem je i to što Ulica Rudi Čajaveca, koja je glavna ulica koja prolazi kroz ovo naselje, nema trotoar. Poznato je da naša djeca odavde idu u Osnovnu školu ‘Petar Kočić’ na Urijama, đaci prolaze ulicom koja nema obilježen trotoar, idu iz druge smjene i to je veoma opasno”, istakla je Sanja Paspalj i dodala da se posljednjih nekoliko godina dosta toga promijenilo nabolje, ali da ostaje još mnogo da se uradi da bi ovo bilo lijepo naselje dostojno života čovjeka u 21. vijeku.

Kandidat za odbornika u Skupštini grada Prijedora Bojana Ćopić navela je da je, prije svega, kćerka, supruga i majka.

“Živim u ovom gradu i poznajem probleme građana, zbog čega ću se jednako zalagati za poboljšanje kvaliteta i dostupnosti usluga našim osiguranicima, ali isto tako i za poboljšanje uslova rada zdravstvenih radnika”, poručila je Ćopićeva.

Na predizbornom skupu u Aerodromskom naselju predstavili su se i ostali kandidati za odbornike Saveza nezavisnih socijaldemokrata, kao i kandidat za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor.

Izvor: kozarski.com