Dnevni horoskop za 27. oktobar 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 27. oktobar 2024. godine najavljuje vam lijepo iznenađenje. Javlja vam se neko s kim se dugo niste čuli, i u vama budi najljepša sjećanja i emocije. Vrijeme je za okupljanje, druženje i stvaranje nekih novih uspomena! Zdravlje vam je dobro, ali čuvajte snagu, bićete umorni iduće nedjelje.

BIK

Vaš dnevni horoskop upozorava da je u vašoj porodici moguća nesloga, i da ste praktično na rubu konflikta, a sve to zbog neke sitnice. Potrudite se da budete strpljivi i da imate razumijevanja za članove porodice, kojima možda u ovom periodu nije ni do čega. Ljubavni život vas odavno nije ispunjavao kao sada!

BLIZANCI

Dan će vam biti podijeljen na dobru i lošu polovinu, pa budite pripremljeni za to! Ako planirate neke promjene, razmatranje novih opcija, uradite to odmah ujutru dok ste još uvijek svježi. Popodne je moguć veliki pad energije, čak ćete se zapitati da li vas “drma” neka od jesenjih infekcija. Ako se odmorite i ugodite sebi, uz omiljeni film i hranu koju volite, računajte da ste sutradan kao novi!

RAK

Pomalo ste pod stresom zbog svega što vas čeka na poslu, osjećate da je previše odgovornosti na vama i da drugi ljudi ne rade ono što se od njih očekuje, i pritom ne snose nikakve posljedice. Ali sve dok trošite vrijeme i živce razmišljajući o njima, ne fokusirate se na ono što je vama važno. Popodne izađite sa partnerom, prijaće vam šetnja i opuštanje. Zdravlje vam je dobro, ali je moguća vrtoglavica zbog promjene vremena.

LAV

Dnevni horoskop za 27. oktobar 2024. godine vam je u znaku novih odluka u ljubavi. Dugo ste razmišljali šta dalje želite, i danas se pred vama otvara šansa da konačno isplivate iz situacije koja vam ne odgovara. Pazite se prehlade.

DJEVICA

Otvara vam se polje novih mogućnosti vezanih za posao, uspjeh i novac. Današnji dan iskoristite da se opustite i skoncentrišete na svoje želje za budućnost. Da li imate hrabrosti da napravite veliku promjenu, i ko bi na tom putu mogao da vam bude najbolji saveznik?

VAGA

Dnevni horoskop za 27. oktobar 2024. godine upozorava vas na “energetske vampire” u vašoj okolini, danas će biti posebno raspoloženi za druženje! Nemojte im poklanjati svoje vrijeme i energiju, jer žele samo da vas iskoriste. Ako ste u dugoj vezi, započinjete uzbudljivo planiranje za dalji korak u zajedničkoj budućnosti.

ŠKORPIJA

Vaša snaga i smirenost čine vas savršenim osloncem za neku blisku osobu kojoj je u ovom periodu potrebno više podrške. Isplanirajte dan tako da možete i da saslušate ozbiljne stvari koje je muče, i da odvojite vremena za opuštanje i provod, to je potrebno i vama! Zdravlje vam je dobro, ali povedite računa o unosu previše masne hrane, neće vam prijati.

STRIJELAC

Ovaj period za vas je u znaku boljih prilika, i osjetićete nalet energije koja vas vuče samo naprijed. Šta je ono što trenutno priželjkujete, a možda niste smjeli sebi da priznate? Iskoristite ovaj period da osmislite šta će vas učiniti srećnim. Ako ste meteoropata, mogući su bolovi u zglobovima ili leđima.

JARAC

Danas ste raspoloženi za flert i hrabriji nego ikada u ljubavi! Donosite odluke i pravite prve korake, čak ste i sami iznenađeni odlučnošću kada je ljubav u pitanju. Nije dobar dan za iznenadne troškove!

VODOLIJA

Pustite da vas danas vodi “stomak”, intuicija vam je jača nego inače i pokušava da vam da odgovor na neko pitanje o kom dugo razmišljate. Stariji članovi porodice žele više vaše pažnje. U ljubavi niste sigurni da ste odigrali prave karte.

RIBE

Dnevni horoskop za 27. oktobar 2024. godine najavljuje vam da ćete biti vrlo zauzeti, “vuče” vas želja da nešto pravite i stvarate. Pustite da vaša kreativnost ispliva na površinu, naročito ako imate ideje za uređenje doma. Ljubavni život vam je izvor sigurnosti i topline u trenucima kada imate utisak da je stresa previše oko vas.

Izvor: mondo.ba

Foto: SHUTTERSTOCK