Danas će biti toplije od prosjeka za ovo doba godine, uz sunčane periode i promenljivu oblačnost koja će se širiti od zapada ka istoku.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, na jugu pretežno sunčano, a kasnije tokom dana očekuje se naoblačenje i u tim predjelima.

Vjetar slab do umjeren, promjenjiv ili južnih smjerova.

Maksimalna temperatura vazduha od 19 do 25, u višim predjelima i mjestima sa maglom od 16 stepeni.

Sutra ujutru na sjeveru i istoku, pogotovo oko rijeka i po kotlinama česta pojava magle. Tokom dana pretežno sunčano i toplije od prosjeka za ovo doba godine, uz malu do umjerenu oblačnost. Magla će se ponegdje zadržavati i tokom dana uz svježije vrijeme u tim predelima.

Vjetar slab i promjenjiv ili sjevernih smjerova.

Minimalna temperatura od 7 do 12, u višim predjelima od 3 stepena, maksimalna od 19 do 25, u višim predjelima i mjestima sa maglom od 15 stepeni.

U utorak tokom jutra i prijepodneva česta pojava magle i niske oblačnosti, pogotovo uz rijeke i po kotlinama, dok će u ostalim predjelima biti sunčano. Tokom dana na sjeveru ostaje oblačno, tmurno i svježije, a u ostalim predjelima sunčanije i toplo.

Minimalna temperatura od 7 do 14, u višim predjelima od 4 stepena, maksimalna od 15 do 21, na jugu do 25 stepeni.

U srijedu na jugu sunčano i toplo. U ostalim predjelima pretežno oblačno i malo svježije, uz čestu pojavu magle tokom jutra.

Minimalna temperatura od 6 do 11, na jugu do 14 stepeni, maksimalna od 13 do 19, na jugu do 24 stepena.

U četvrtak pretežno oblačno, tmurno i uglavnom suvo vrijeme. Ujutru česta pojava magle. Na jugu sunčano i toplo.

Minimalna temperatura od 4 do 10, na jugu do 13 strprni, maksimalna od 15 do 19 stepeni, na jugu do 24, s u višim predjelima od 11 stepeni.

Autor: Maja Radoja/Srpskainfo