PERFECT STAY APARTMANI

“Perfect Stay” apartmani su smješteni na odličnim lokacijama u Prijedoru, Banja Luci i Novom Sadu. Nudimo savršen izbor smještaja za Vaše različite potrebe i ukuse.
Spajamo Vaše želje za sjajnim smještajem koji će ispuniti sva vaša očekivanja i potrebe, osiguravamo nezaboravno iskustvo boravka bilo da je riječ o kratkom odmoru, porodičnom odmoru, vikend odmoru ili posebenim prilikama.
Na vama je samo da odaberete grad koji želite da posjetite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo!

Dobro nam došli !!!

Apartmani “EXCLUSIV” – PRIJEDOR, Ulica Srpskih Velikana 227

OPIS: Apartmani su velicine po 90m2 sa po tri spavace sobe i dnevnim boravkom, jedan od apartmana posjeduje hidromasažnu kadu.

Nalazi se u neposrednoj blizini svadbenih salona “Gogi” i “Knežević.”

Cijena noćenja je 10 € po osobi s tim da je najminimalnija rezervacija 20 €.

U stanu nisu dozvoljene proslave i žurke. Obavezno je poštovanje dnevnog reda . Higijena je na vrlo visokom nivou, uz redovnu dezinfekciju prostorija!

Radujemo se Vašem dolasku i želimo ugodan boravak u Prijedoru!

INFO: + 387 65 517 626

 

Apartman “A+” – BANJA LUKA, Ulica Bulevar srpske vojske 27 , preko puta tržnog centra Delta siti.

OPIS: Stan se nalazi na prvom spratu nove zgrade. Opremljen je sa novim namještajem, posuđem, posteljinom, peškirima i svime što treba da posjeduje jedan moderan i funkcionalan stan: WiFi, kablovsku, centralno grijanje. Gosti imaju izbor parkinga ispred zgrade te podzemni parking ili garažu za auta ili motore.

Cijena dnevnog boravka je 20 €. Radnim danom 25 €. Vikend 30 €.

Za boravak više dana dajemo popust!!!

U stanu nisu dozvoljene proslave i žurke. Obavezno je poštovanje dnevnog reda! Higijena je na vrlo visokom nivou, uz redovnu dezinfekciju prostorija!

Radujemo se Vašem dolasku i želimo ugodan boravak u Banjaluci!

INFO: +387 66 025 551 kao i +387 65 474 000

 

Apartman “MINAS ” – NOVI SAD, Ulica : Turgenjeva 2

OPIS: Apartman “MINAS” je luksuzni smeštaj samom centru Novog Sada. U poznatom dijelu “Sajmiste!” S obzirom na odličnu lokaciju apartman je na 10-15min udaljen od samog centra. U blizini je i Novosadski sajam, autobuska i železnicka stanica, porodilište. Ukoliko želite parkirati svoj auto i obilaziti Novi Sad pješice u blizini apartamana je stanica za gradski prevoz, gde staje veliki broj linija koje vode na Strand, Liman 4, Centar. Prilično komotan i odlično opremljen, ovaj studio je predviđen za najviše četiri osobe.

Cijena po noćenu je 36 € za jednu ili dve dve osobe, tri osobe 40 € i cetriri osobe 45 €.

U stanu nisu dozvoljene proslave i žurke. Obavezno je poštovanje dnevnog reda. Higijena je na vrlo visokom nivou, uz redovnu dezinfekciju prostorija!

Radujemo se Vašem dolasku i želimo ugodan boravak u Novom Sadu!

INFO: + 381 64 349 9494 kao i +387 65 474 000