Goran Mišanović iz Modriče (29), koji je u nedjelju ubio svoju trogodišnju kćerku, a zatim i sebe, ispalio je u djevojčicu dva hica iz neposredne blizine, a zatim sebi pištolj prislonio na grudi i opalio kroz sredinu srca.

Pokazala je to obdukcija, koja je urađena nakon što su njihova beživotna tijela pronađena u njegovoj kući.

“Na djetetu su uočene dvije prostrelne rane na grudima. Jedan metak je povrijedio pluća, a drugi srce”, kazao nam je izvor blizak istrazi o ovom monstruoznom činu.

Kako je kazao, Mišanović je tri metka ispalio iz pištolja TT 7,62, koji je još poznat i pod nazivom “tetejac”.

Inače, ovaj dan samo je produbio agoniju rodbine i mještana, koji su tek danas u potpunosti shvatili kakva se tragedija desila.

Predrag Stefanović, ujak stradale djevojčice, kazao je kako ne može sebi da dođe od bola i tuge.

“Ne znam šta bih vam rekao. Tuga, jad i bol. Ne mogu da pričam. Pitamo se da li je moguće da mu se toliko pomutio um da počini ovaj stravičan zločin. I ranije je bio labilna osoba, ali ovo što je uradio je strašno”, kazao je kroz suze Stefanović.

Dodao je da smatra da je Mišanović sigurno bio poremećen, jer “da je bio normalan, ne bi ovo uradio”.

Iz dobojskog Okružnog tužilaštva, koje vodi istragu, su saopštili da još ne mogu da govore o motivu i detaljima ovog zločina.

Potvrdili su da je tokom uviđaja pronađen pištolj iz kojeg je Mišanović ubio kćerku i sebe.

“Dežurni tužilac je naredio da se uradi obdukcija tijela nastradalih, vještačenje krvi M.G. kako bi se utvrdilo da li je u vrijeme tragedije bio pijan. S njegovih ruku izuzete su i parafinske rukavice radi vještačenja”, rekli su u Tužilaštvu.

 

Inače, kako saznajemo, osnovano se sumnja da je motiv za ovaj zločin bračni brodolom, koji je Mišanović doživio, jer se nedavno razveo od supruge.

Nezavisne novine