Na treningu Novaka Đokovića u Nacionalnom Tenis Centru u Flašingu jedan romantičar, a očigledno i ljubitelj tenisa, poprilično je iznenadio ekipu koja se tamo zatekla odlučivši da baš tu zaprosi svoju djevojku. Scena postaje još interesantnija, ako znamo da je u glavnoj ulozi glumica poznata iz romantičnih komedija.

Glumica Dženifer Alden i njen dečko Kirk Span “upali” su na teren, ona se popela u stolicu za sudije, a on klekao i izvadio prsten…

Naravno, rekla je “da”, a neočekivanu scenu su svi prisutni pozdravili aplauzom. Glumica nije krila iznenađenje, ili ga je bar dobro glumila, a njen izabranik od uzbuđenja još neko vrijeme nije mogao da se podigne iz klečećeg stava.

Opštem oduševljenju i čestitkama pridružio se i Đoković, koji se nakon toga i fotkao s parom, pa neki već nagađaju da bi budući mladenci mogli da ga nakon ovoga pozovu i da im bude kum na vjenčanju.

Dženifer Alden znate iz filmova kao što su “Sastanak na slijepo”, “Lovci na deveruše”, a imala je uloge i u nekoliko popularnih serija kakve su “Život prema Džimu”, “Pravila igre” ili aktuelne “Ljubavnice”. No, ovo vjerovatno nije doživjela ni u jednoj romantičnoj komediji u kojoj je igrala.

Index.hr