Pogledajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

OVAN

Povoljni su aspekti planeta kada je u pitanju novac, posao, nove obaveze. Osećate se sposobnim da uđete u nov aranžman ili da započnete nov posa. Jedan Blizanac ili neka Devica mogu vas učiniti uslugu ili vam mogu ponuditi neki nov oblik saradnje o kome nista razmišljali ali ćete ga verovatno prihvatiti. Aspekt između Meseca u vašem astrološkom polju posla i novca i Jupitera u Devici može značiti prelazak na dobro plaćeno radno mesto.

BIK

Naglašeno astrološko polje svakodnevnog posla, neprijatelja i hroničnih tegoba i astrološko polje vaše ličnosti donose mogućnost napredovanja na poslu zahvaljujući vašem ličnom angažovanju i saradnicima koji će biti predusretljivi i spremni da vam izađu u susret po nekim bitnim pitanjima.Neptun koje vlada planeta koja vlada vašom astrološkom kućom javnosti i prijatelja u izazovnom aspektu sa Jupiterom donosi susret sa strancem.

Blizanci

Pokušavate da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma drag oko nečeg što bi moglo da donese nove perspektive na poslu. Potrebno je da se više angažujete na poslu sa strancima, naročito ako ste već imali neke preliminarne razgovore na tu temu. Dobro se osećate u društvu osoba koje podstiču vašu želju za odlaskom u inostranstvo.

Rak

Veze sa osobama koje nisu raščistile neke svoje dileme ili možda nisu sasvim regulisale plaćanje dugova može vam prilično iskomplikovati poslovanje ako se ne postavite kako treba. Naglašeno astrološko polje privatnog života može značiti da ćete prvi saznati za nečije planove.

Lav

Ostajete pri svom stavu čak i ako bi to moglo značiti za vas mnogo više od odlaganja započinjanja važnog posla. Tranzit Meseca preko astrološke kuće karijere nije povoljan za one koji nisu načisto kako da reše svoju fiansijsku situaciju. Nemojte se nepotrebno nervirati zbog nečega što nije izvesno da će se dogoditi. Starija, iskusnija koleginica vas pomaže u poslu.

Devica

Verujete da ste napravili pravi izbor kada je karijera u pitanju i bićete verovatno spremni da uđete u saradnju sa nekim ko vam uliva dovoljno poverenja da biste mu prepustili nove poslove. Nemate nikakve dileme kada je u pitanju saradnja sa Bikom ili Rakom. Očekujete poziv od osobe koja vam je izuzetno naklonjena i koja vam je obećala posao.

Vaga

Potrebni su vam dobri savetnici ili neko ko bi mogao da vam pomogne da izađete nakraj sa nekim, za vas, veoma važnim problemom. Mnogo toga se sređuje polako i počinje da dobija drugačiji tok. Moguće da će vam stalni partner zameriti da ga zanemarujete. Osećate potrebu za iskazivanjm svojih talenata. U tome bi mogao da vam pomogne jedan Bik.

Škorpija

Finansijska situacija bi mogla da krene u drugom pravcu, povoljnijem po Vas ako biste bili spremni da se dogovorite sa Lavom, Rakom ili Devicom oko nečega što je do skora bio relativno ozbiljan problem u ostvarenju dobre saradnje. Trudite se da ostavite povoljan utisak na Ribe i na Vodoliju.

Strelac

Nećete želeti da se previše opterećujete onim što čujete da o vama pričaju Blizanci, naročito ako se radi o radu u velikoj firmi, o nekoj vrsti aranžmana koji bi mogao da vam se izuzetno isplati ako ste spremni da rizikujete i uložite novac u nov posao.Postoji mogućnost da dobijete ponudu za nov posao,najverovatnije u stranoj firmi.

Jarac

Povoljan dan, naročito ako nameravate da se posvetite poslu koji bi mogao da vam donse mogućnost saradnje sa strancima ili često odlaske za inostranstvo. Trudite se da niko ne primeti da možda pravite plan koji se mnogima neće dopasti. Imate neku svoju taktiku koju primenjujete sa velikim uspehom.

Vodolija

Ostajete pri prvobitnoj ideji da se posvetite nekom novom poslu, moguće kreativnom ili nekom koje bi moglo da vam donese neku vrstu popularnosti. Mnogi žele da se sa vama sretnu i razgovaraju o mnogo čemu iz nedavne prošlosti.Niste sigurni da li ste doneli pravilnu odluku kada je u pitanju posao sa jednim Rakom.

Ribe

Tranzit Meseca donosi neku vrstu izazova i nagoveštaj novog posla koji će se najverovatnije povoljno odvjati bez obzira na sav rizik koji ste spremni da preuzmete na seve. Dobićete poziv da se sretnete sa Lavom. Verujete da možete da nađete izlaz iz situacije koja izgleda prilično komplikovana.Moguć je poziv za saradnju od jednog Bika.