Saznajte šta su vam zvezde spremile za današnji dan.

Ovan

Vi ćete se danas uglavnom držati nekih lepih dešavanja i ljudi koji će vam obezbediti malo mirniji dan. Inače, nedelju provodite smirenije nego što vam to priliči. Kao da ste se uspavali, zasitili burnih provoda, pa se više priklanjate sedeljkama uz neobaveznu priču i uopšte druženje sa ljudima koji vam pomažu da se opustite.

Bik

Vi ste danas raspoloženi da pomognete nekom od članova vaše šire porodice da se izbori sa poteškoćama u koje je zapao, bez obzira na to da li se radi o poslu ili uopšte nekim privatnim dešavanjima. S obzirom na to da ste bez imalo premišljanja pružili ruku podrške, očekujte da će vam se to vremenom lepo uzvratiti.

Blizanci

Vi ste i danas raspoloženi za rad, ali opet onaj intelektualnog tipa. Najradije biste se u toplom domu zavukli u krevet uz neku omiljenu knjigu ili se prepustili diskusiji o nekom svetskom problemu sa dragim prijateljem. Potrebna vam je intelektualna stimulacija da biste se upustili u razgovor, koji bi, s obzirom na vaše raspoloženje, mogao da traje satima.

Rak

Niste najsrećniji ni najzadovoljniji danas, mada nije baš da vam nešto u životu fali. Pre će biti da vaše raspoloženje oslikava vremenske prilike proteklih dana. Kako je vani čas kiša čas sunce, tako je i u vama. Ne bi bilo loše da prošetate po gradu i pogledate šta se sve nudi kad je o rekreaciji reč. Malo fizičke aktivnosti bi vam prijalo.

Lav

Nedelja ni na vas neće imati najpozitivniji uticaj. Osećate se pomalo beskorisno i besposleno, a ako se opet upustite u traženje neke aktivnosti koja bi vam ispunila vreme, učiniće vam se da za nju nemate dovoljno snage niti volje. Pa ko bi vam ugodio? Shvatite da je ključ vašeg zadovoljstva, a i nezadovoljstva u vama samima.

Devica

Za vas je ovo dan u kojem partnerski odnosi igraju značajnu ulogu. Sve vam je lepše i bolje kada je tu voljena osoba, kao da ste stavili ružičaste naočari ništa ne može da pomuti vaš današnji optimizam. Zračite vedrinom i ljubavlju, što je, ruku na srce, kod vas zaista retka pojava. Naprosto ste odlučili da se ne nervirate i da uživate.

Vaga

Mnogi pripadnici ovog znaka nisu najpažljiviji kad je o njihovoj zdravstvenoj situaciji reč. Trebali biste da se malo više postarate za svoju ishranu, i da pažnju obratite na unos vitamina. Ne bi vam bilo na odmet da smanjite količinu slatkiša koje uzimate, ukoliko ne želite da nagomilate kilograme.

Škorpija

Za Škorpije je ovo zaista jedan izvrstan dan. Sjajno se osećate, puni ste energije, imate dovoljno ljubavi i podrške od strane partnera, pa su svi uslovi da budete zadovoljni tu. Uživate u planiranju svojih dnevnih aktivnosti, kao i u njihovom realizovanju. Dobar deo dana, ipak, posvećujete ljubavnim dešavanjima.

Strelac

Vi ćete ovo vreme iskoristiti za kontakte sa svim onim ljudima kojima se već dugo niste javili. Veći broj dragih prijatelja je već počeo da se pita šta se to sa vama zbiva kada ste naprasno nestali iz njihovog vidokruga. Stvar je u tome da naprosto niste imali vremena u dovoljnoj meri, ali sada ćete gledati da to ispavite.

Jarac

Kod vas je danas sve kako ste i zamislili, jednom rečju sjajno. S obzirom na vašu organizovanost i dosledno držanje plana nije ni moglo da bude drugačije. Za sada vam je najvažnije da ste uspešno pozavršavali sve poslove, prvenstveno one koji se tiču promene finansijskog stanja, pa sada možete da uživate u odmaranju.

Vodolija

Vi ćete se danas naći u situaciji da razmatrate nove mogućnosti širenja svojih poslovanja, koje će vas privući prvenstveno sa finansijskog aspekta. Za sada vam je važno da dobro razmotrite ono što vam se nudi, i da se ne povedete za zaradom, jer bi vam ona mogla pažnju skrenuti sa nekih bitnijih detalja, koji bi vas kasnije mogli koštati.

Ribe

Vi ste danas raspoloženi samo za izležavanje. Čini vam se da je vreme savršeno za odmor, kao i da je za vas najbolje da se zavučete u krevet i okružite slatkišima, filmovima, uopšte svim onim stvarima koje vam prijaju i koje vas opuštaju. Još kad biste nekako mogli da nagovorite voljenu osobu da vam se pridruži, bilo bi savršeno.

24sata