Ako želite nekog da vam uzburka strasti i zapali krevet, muškarci rođeni u ovim znakovima su pravi izbor za to.

Škorpija

Ovaj znak prosto obožava seks i sve vezano za njega. Lako pristaje na neobične i perverzne predloge, mada je obično on taj koji ih predlaže i sve što smislite, njemu je već palo na pamet ili je isprobao. Škorpije važe za vrhunske ljubavnike koji će vas uvesti u svoj svet fetiša. Oslobodiće sve vaše inhibicije i verovatno ćete ludu noć sa njim pamtiti kao najbolji seks u životu. Ako tražite avanturu za jedno veče ili kombinaciju, Škorpija je idealna za “kres šemu”.

Čak su i bolje za povremeno konzumiranje nego za dužu vezu jer svaki seksualni čin mora da im bude spektakularan i inovativan, a to zna pomalo da zamara.

Blizanci

Koliko god da je Škorpija perverzna, Blizanci je šišaju za dve dužine. Oni su nekrunisani kraljevi fetiša. Obožavaju vezivanje, trojke, a seks na javnom mestu je nešto što se podrazumeva. Krevet mu je totalno dosadna stvar, i odrađuje ga. Tako da seks u njemu sa Blizancem može da bude traljav i nezanimljiv jer u njemu ne budi inspiraciju. Ako je predhodila žestoka predigra u klubu ili na javnom mestu, onda se situacija totalno obrće i krevet mu postaje bojište na kome dominira. Blizance uzbuđuje flert i lako prelaze granice, tako da ne važe za najverniji znak horoskopa. Lako se upuštaju u seksualne avanture, a ako ga uhvatite, nije isključeno da će vas pozvati da mu se pridružite.

Ovan

Ovan svaki put seksu dodaje novi značaj. Ima energije za celu noć. Pale ga neobične poze i eksperimentisanje sa seksualnim pomagalima. Voli da dominira. Traži erotiku, uzbuđenje i vatrene dodire. Kao i sve ostalo, i seks shvata kao neku vrstu takmičenja i ne odustaje dok ne zadovolji partnerku. Tako da očekujte višestruke orgazme…

Super žena