Svađe svakako doprinose gledanosti rijalitijma kod nas. Međutim, postoji nešto što bilježi daleko bolje rezultate. To je naravno seks.

Pojedini učesnici ovakvih formata kod nas nisu imali problem da vode ljubav pred kamerama.

Podsjetimo se nekih koji su takođe bili slobodni poput Ermina Mujakovića i Stefane Banić.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić su imali seksi u četvrtoj sezoni „Farme“. I to više puta pred kamerama. Čak su jednom prilikom razvalili krevet tokom akcije. Oni su se poslije rijalitija vjenčali, ali se njihov brak neslavno zavržio i to uz teške uvrede koje su potom uslijedile.

Među prvima koji su imali seks u srpskim rijaliti emisijama jesu Ena Popov i Marko Miljković i to u kući “Velikog brata” i tada kao anomine ličnosti.

Seks između Marijane Čavrljak i Nikole Nemešovića Nemeša je obilježio jednu od prethodnih sezona “Velikog brata”. Oni su više puta imali akciju i spavaćoj sobi.

Najslobodniji dosad bili su Ružica Veljković i Filip Đukić. Oni su na “Parovima” vodili ljubav pred ostalim učesnicima ovog šoua u prošloj sezoni.

Podsjetimo se i sinoćne akcije Ervina i Stefane u “Velikom bratu”.

Naravno ovo su oni koje je zabilježila kamera. Pojedini učesnici su se potrudili da svoj seks sakriju od gledalaca, pa su to obavljali u kupatilu ili na drugim mjestima gdje kamere ne snimaju.

Pulsonline