Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Imate previše troškova koji bi mogli da vas prilično destabilizuju jer niste sigurni kada ćete moći da popravite svoju fianansijsku situaciju. Pozicija Meseca u Raku vam omogućava rad sa osobama koje se bave privatnim biznisom i poboljšanje finansijskog stanja. Ako vam se dopada ideja o radu sa Lavom, moguć je uspeh.

Bik

Imate na koga da se oslonite, ali to je osoba u koju nemate baš mnogo poverenje. Neko će vam omogućiti da se sretnete sa osobom koja je za vas vema značajna kada je posao u pitanju ili vas intrigira u ljubavnom smislu. Dobro se slažete sa Vagom i Strelcem koji žele da sa vama obnove saradnju. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što čujete o sebi.

Blizanci

Predstoje vam poveći izdaci koji vas možda navesti na razmišljanja o tome da bi bilo mudro da ih malo smanjite. Budite sigurni da možete da sredite svoju fianansijsku sitaucaiju ako se drugačije postavite i prema poslu i prema sopstvenim vrednostima.Nekome je veoma bitno da vam da na znanje da možete da računate na njega.

Rak

Osećate veliku potrebu za isticanjem svojih kvaliteta i potrebno vam je osećanje lične satisfkacije ma koliko da ste do sada postigli. Uglavnom volite da radite sa onima koji su od reči i koji vas neće ni u čemu prevariti. Budiste svesni da ste znak koji sada treba da pravilo odreaguje da bi mogao da se snađe.

Lav

Dobro se slažete sa osobama koje su intuitivne, kreativne i spremne da se upuste sa vama u neke nove poslovne poduhvate. Budite racionalniji u pogledu trošenja novca, ma o kakvim izdacima da se radi. Neko će vam se naći pri ruci u vezi sa rešavanjem praktičnog problema. Venera u Lavu krenula je direktnim hodom i pomaže vam da unapredite svoju karijeru.

Devica

Ne odustajte od svojih namera i planova, bez obzira na prepreke. Ponuda Jarca može biti vrlo interesantna bez obzira da li se radi o privatnom ili poslovnom životu. Nešto vrlo važno dešava se između vas i nekoga ko je na visokom položaju. Ako se radi o ocu ili rođaku, pružiće vam pomoć.

Vaga

Osećate se dobro u društvu onih koji imaju kontruktivne ideje i koji vam pomažu da rešite problem. Tranzit Meseca može doneti tenziju u komunikaciji sa pretpostavljenim. Trebalo bi da se ipak manje nervirate ako danas budete pod tenzijom, bilo koje vrste. Možete imati sukobe sa tamnokosim ženama ili osobama na vlasti.

Škorpija

Osećeate potrebu da se iskažete na način na koji vi to želite. Ne podnosite ograničenja niti autorietete. Mnogi izbegavaju da rade sa vama zbog vašeg stava. Trebalo bi da imate osećanje zahvalnosti prema nekome ko vam je mnogo toga učinio i prilično vas zadužio. Prijatelj će očekivati od vas da mu učinite uslugu.

Strelac

Ne odgovara vam pozicija Meseca jer deluje na vas razdražujuće, posebno ako radite u privatnoj firmi.Niste sigurni da li ste pravilo postupili u vezi sa nekom odlukom koja se tiče osobe koja je rođena u znaku Raka ili Jarca. Nemojte se previše nervirti zbog nečega što možda i neće iskrsnuti kao ozbiljan problem.

Jarac

Voleli biste kada bi vam se ukazala prilika da rešite poslovni problem na lak način ali danas jedan Rak ili neki Bik mogu praviti manje probleme ili biti previše zahtevni. Ali i to vam crpi energiju. Malo više praktičnosti u razmišljanjima ne bi bilo na odmet. Pokušajte da se dogovorite sa Rakom oko nečega vrlo važnog.

Vodolija

Budite spremni na neke promene na poslu ili na neku novu situaciju koja vam možda neće odgovarati. Neko pokušava da vas nagovori na posao koji vam intimno baš i ne odgovara ali ćete biti rukovođeni praktičnim razlozima i verovatno pristati.Tranzit Marsa vasa čini inventivnim kada je u pitanju posao sa Lavom a tranzit Merkura donosi posao sa Devicom.

Ribe

Dobijate poziv iz inostranstva koji će vam mnogo značiti jer će vam omogući da ponovo započnete rad sa nekim s kim ste se oduvek dobro slagali. Nemojte odustajati od svojih planova, ma o čemu da se radi, posebno budite oprezni u donešenju poslovnih odluka Možete dobiti poziv od jednog Jarca koji dugo već planirate posao sa vama.

24sata