Pročitajte u kojim znacima su rođene one koje su najbolje žene za brak.

Rak

Osećanja ove žene su veoma jaka i intezivna, ona istinski voli. Uz nju vam nikada ništa ne bi nedostajalo, spremna je sve da učini za svog partnera. Ona želi da su svi oko srećni i uvek će se truditi da im svaki dan ispuni lepim stvarima. Jedini je problem što je sklona dramatizovanju stvari, ali to je jednostavno ona, niko nije savršen, a i to je sitnica u odnosu na to koliko je spremna da da. Sjajna je domaćica i majka, uvek sve postiže. Sve što očekuje od svog muškarca je poštovanje, iskrenost i da je uz nju.

Lav

Ona je hrabra, neustrašiva i neverovatno sposobna. Pored sebe želi partnera koji će biti isto takav, ko će joj biti oslonac i podrška. Ona ume da voli i to na svoj način koji bi svakog opio, čak i kada se ljuti beskrajno je simpatična. Njena osećanja su iskrena, uz nju se osećate sigurno. Veliki je borac kada su njena deca u pitanju. Od partnera očekuje da je obožava i obasipa pažnjom, ali to biste uz nju i sami želeli jer je ona ta koja pruža i stvara ljubavno carstvo.

Jarac

Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni? Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav goreti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna šta od koga može da očekuje.

Ako ste takvu ženu uspeli da privučete, a pitate se kako vam je to pošlo za rukom, znajte da vas ona možda i bolje vidi nego što vi vidite samog sebe. Ona zna koliki ste čovek i koliko vredite. Daće sve od sebe da iz vas izvuče ono najbolje.Kao majka će biti stroga, ali pravedna. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost, a ona će vam rado pokazati kako, svojim primerom.

Super žena