Kad nakon dugog perioda “suše”, najzad uđu u romansu s novom djevojkom, muškarci su veoma oprezni i pažljivi. Samim tim i nisu previše zahtjevni kad je seks u pitanju.

Međutim, kad su već u stalnoj vezi, onda im rastu i apetiti. Ne samo da imaju skrivene fantazije koje bi voljeli da ostvare sa svojom dragom, već i za ljubavnice biraju dame koje će im ispuniti neostvarene erotske snove.

Evo šta očekuju u vezama, a šta u aferama sa strane, iako priželjkuju da sve to pronađu u samo jednoj ženi.

Oralni seks

Oralni seks je uvijek poželjan. Mahom svi muškarci su spremni da uzvrate istom mjerom, a dame koje ovo uskraćuju svom partneru zapravo ga lišavaju jedne od najvećih potajnih želja što se seksa tiče.

Oženjeni muškarci imaju primjedbu da supruge često samo “odrade” posao pa bi im bilo draže da to rade rijeđe, ali vatreno kao na početku. Ako neće, naći će neku koja hoće.

Seksi odjeća

Muškarcima u braku nedostaje malo fantazije. U novoj vezi muškarci pokazuju romantiku tako što će vam predložiti da obučete njegovu košulju.

Kako to već biva u braku, žene često seksi krpice zamjene super-udobnom, ali nimalo zavodljivom odjećom. Da biste ga zauvijek imale u šaci, pamučne gaće i isprane pidžame zamjenite seksi čipkastim vešom.

Samo ne rutina

Ako niste u dugoj vezi ili braku, on bi volio da mu kažete šta i kako volite, a još draže bi mu bilo da sve pokažete i lagano ga povedete, korak po korak, do obostranog zadovoljstva.

Muškarcima u braku nedostaje malo fantazije i poneko iznenađenje. U anketi su rekli da bi ih usrećilo da s njima podijelite tajne misli koje će razbiti rutinu. Odvedite ga na neko mjesto ili izmislite svoj scenario za ljubavnu igru.

Lokacije

S ljubavnicom obično biraju da vode ljubav na mjestima gdje se još nisu oprobali. Jedno od najpoželjnijih mjesta je kancelarija.

Muškarci u braku su manje zahtjevni. Budući da živite zajedno, njima bi dobro pao seks koji nije u kuhinji ili dnevnom boravku jer su to mjesta koja ih asociraju na svakodnevne obaveze, kao što je rata kredite.

Telegraf/Press