Bikovi će dobijati komplimente, a Vodolije neće moći da se odbrane od mračnih misli.

Ovan

I danas ste osetljiviji kad je o zdravlju reč. Pazite se malo bolje i nastojte da preduzmete sve potrebne mere u cilju njegove zaštite. Savetuje vam se da u ovom periodu obratite posebnu pažnju na vašu ishranu, te da u organizam unosite dovoljno vitamina. Preventive radi, obavezno sebi obezbedite i dnevno potreban unos vitamina C.

Bik

Ukoliko ste mladi, danas biste se mogli baciti na traženje nekakvog hobija ili prosto bi vam pažnju mogla privući neka vrsta aktivnosti. Dan je pogodan za ljubavne susrete, s obzirom na to da ćete danas biti posebno prijemčivi za osećanja. Dobićete i dati mnoštvo komplimenata, a lako je moguće da pod ovim aspektima sklopite novo prijateljstvo.

Blizanci

Bolje bi bilo da danas ostanete kod kuće. Nije dan u kojem biste se mogli prepustiti bilo kakvoj vrsti posla, a da vam to pođe za rukom. Imate naglasak na gubljenju novca, pa treba da pazite jer ćete biti skloni da stvari ostavljate svuda.

Rak

Vi današnji dan provodite uglavnom u radu. Očekuju vas brojni kontakti sa dragim ljudima, a i sa ljudima uopšte. Najverovatnije je da ćete danas mnogo pisati, odgrovarati na pristiglu poštu, pozive, i da ćete se baviti papirologijom. Nekima je izvesno i putovanje. Pokušajte da se ne nervirate zbog toga što će sve kasniti.

Lav

Vas zanima novac i prema njemu ste danas okrenuti. Kod vas se danas sve vrti oko zarade. Najsrećniji biste bili kada biste uspeli nekako da zaradite odogovarajuću svotu , a da se pri tom minimalno angažujete. Niste baš preterano orni za rad. Očekujte nesporazume u komunikaciji sa saradnicima i uopšte ljudima oko vas.

Devica

Danas ste nežni i podložni da se svima ponudite kao rame za plakanje. Osetljivi ste na tuđu patnju i na bol vaših najbližih. Dan je pogodan i za ljubavne kontakte s obzirom na to da ste spremni da na površinu pustite svoju emotivnu stranu. Partner bi se mogao naći iznenađen ovakvom vašom slikom, ali će mu takva promena sigurno prijati.

Vaga

Vi ste danas pomalo neraspoloženi. Treba vam da se malo presaberete, od negativnih događaja kojima biste mogli biti izloženi. Prosto ovo nije vaš dan. Primetićete da ćete se naći u progrešno vreme na pogrešnom mestu i to više puta! Nije ni čudo da će vam se onda sve obijati o glavu. Uviđate da je sticajem okolnosti sve pošlo nizbrdo.

Škorpija

Vi ste danas usmereni na druženja. Potrebni su vam prijatelji bilo kao savetodavci, bilo kao razbibriga. Očekujte da vam se javi veliki broj ljudi sa kojima ste se družili ranije, a već dugo  niste čuli ništa o njima. Neki prijatan glas će vas iznenaditi. Pokušajte da se isključite od poslovnih dešavanja i pažnju usmerite na sebe.

Strelac

Danas ste u fazi sprovođenja poslovnih planova. Zainteresovani ste za jedan projekat i svu svoju snagu ste usmerili ka njemu. Na umu vam je samo ostvarenje vaše poslovne zamisli i u tom smeru ste se maksimalno angažovali. Osećate potrebu za dokazivanjem na poslovnom planu, što ćete i ostvariti.

Jarac

I danas ste više okrenuti duhovnom radu. Osećate potrebu da poradite na sebi i svojim ličnim kvalitetima. U tim smislu danas otpočinjete neku vrstu sumiranja prošlih događaja koji treba da vam pruže jasniju sliku o onom što vi jeste, kao i o vašoj ulozi u sredini u kojoj se nalazite. Povremeno je svima neophodan period samopreispitivanja.

Vodolija

Vaša agonija kao da se produžava. Razmišljanja su vam sasvim sumorna i mračna i prosto ne možete, a da ne primetite da ste postali krajnje pesimistični, što je čista suprotnost onoga kakvi ste inače. Ne bi bilo loše da se okrenete ljudima koje volite. Prijatelj bi vam mogao u ovim trenucima pružiti utehu koju tražite.

Ribe

Vama je partner danas najvažnija. Osećate potrebu da vreme provedete s njim, jer je to jedina osoba sa kojom možete istinski biti onakvi kakvi jeste. Naravno, sve ovo važi samo za one koji su u dužoj vezi, za ostale danas bi dan mogao biti u znaku želje za ljubavlju i pažnjom i pokušaja osvajanja nekog novog.

24sata