Evo šta su vam zvezde spremile za danas.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Tranzit Meseca preko Saturna i retrogradni Merkur, planeta intelekta nije dobar. Naporan dan za nervozne, nestrpljive predstavnike vašeg znaka. Želite da budete sigurni da ste uradili ono što je za vas najbolje ali ste previše ambiciozni i okupirani pomalo nerealnim planovima da bi se sve odvijalo bez problema. Jedan Lav ili neki Strelac pokušaće da vam pomognu da se odlučite u vezi sa novim poslom.

BIK (21.4.- 21.5)

Tranzit Meseca donosi stres u prepodnevnim satima a uveće je moguć razgovor o mogućnosti realizacije vaših želja.Verujete da ćete moći da se posvetite osobi sa kojom imate mnogo dodirtnih tačaka. Trudite se da dobijete šansu o kojoj ste maštali. Ako ste u zrelim godinama, postoji mogućnost da dobijete posao u inostranstvu ili u nekoj stranoj firmi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Potrebi su vam dobri saveti, i novi poslovni izazovi. Neko je uspeo da vas pokoleba u vašoj sigurnosti moguće neko ko ima visoke standarde i druženje sa tom osobom donosi vam stres. Spremni ste da u sebe ulažete i sada pokušavate da se iskažete na najbolji način. Dobro stanje na računu je za vas najbolja rehabilitacija.

RAK (22.6. – 22.7.)

Predstavnici vašeg znaka koji se ne znaju šta žele trebalo bi da danas budu oprezni u radu sa Strelcem. Na vašu direktnost neko će odgovoriti lukavošću i moguće da će vas nadmudriti. Mnogima od vas je potrebno mnogo više pažnje od strane kolega ili neka vrsta uvažavanja.

LAV (23.7.- 22.8.)

Umetnički projekti ili poslovi u domenu sporta donose dosta zadovoljstva i sposobnost da se maksimalno posvetite nečemu što vam predstavlja veliko zadovoljstvo. Imate način kako da uđete u neke nove poslove, mnogo lakše nego što ste pretpostavljali, moguće uz pomoć jednog Raka, Riba ili nekog Strelca. Očekuje vas izuzetno lepa zarada.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Imate jasno zacrtan cilj ali danas bi neko mogao da vam pokvari račune ili bi mogao da vas pozove da sarađujete na projektu koji vam se neće dopasti. Imate na koga da se oslonite, moguće na Jarca ili Bika. Verujete da ste na pravom putu da se pomirite sa Jarcem ili Vagom. Nemojte se nervirati ako vas Lav bude kritikovao.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Venera, vladalac vašeg znaka prelazi peko Lava u direktnom hodu i ako ste oktobrska Vaga to će vam doneti neke nove mogućnosti u vezi sa proširenjem saradnje sa jednim Bikom, Lavom ili Strelcem. Nekome je veoma bitno da vam dokaže da je u vezi sa bitnim pitanjem bio u pravu. Trebalo bi da na mudriji način rukujete novcem.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Previše se iscrpljujete na poslovima koji vam ne donose dovoljno prihoda. Danas biste mogli da imate neke vanredne izdatke, posebno u vei sa nekim putem ili sa plaćanjem nekih zaostalih dugova. Takođe biste mogli dobiti neočekivanu ponudu od jednog Raka. Verujete da možete da se upustite u nov posao sa jednim Lavom samo ako bi vam pružio šansu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Želite da se sretnete sa nekim vatrenim znakom i intuicija vas vodi ka Ovnu ili Lavu. Blizanci su vam odani ali vi niste naročito taktični sa njima, naročito ne sa onima koji su rođeni početkom juna. Verujete u mogućnost obnove saradnje sa jednim Rakom ili nekim Bikom. Mogući su poveći dobici u igrama na sreću.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Ne odgovara vam pozicija Meseca u Strelcu i prelazak preko Saturna osim ako imate dosta planeta u nekom vazdušnom ili vatrenom znaku ili ako vam je podznak u nekom od ovih znakova. Ne bi trebalo da budete previše sigurni u sebe, naročito ako ste bili spremni da upustite u rizičan poduhvat. Verujete u dobronamernost jednog Bika.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Tranzit Meseca preko Saturna i ulazak u znak Strelca odgovara onima koji planiraju odlazak u inostranstvo. Želite da se pomirite sa Ovnom ili Vodolijom ili da sa njima nastavite saradnju pod vašim uslovima. Jedna Vaga bi mogla da vam da dobar savet, naročito ako ste majski Blizanac. Imate način kako da se opravdate pred nekim ko je imao u vas bezuslovno poverenje.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Oslanjate se na mišljenje jednog Raka ili Bika. Trudite se da nađete dobre saradnike Imate jasno zacrtan cilj ali vas neko stalno u tome ometa. Moguće da biste uz promenu stava uspeli da se dogovorite sa pretpostavljenim oko bitnog pitanja koje se tiče vašeg statusa. Trudite se da dobijete novo radno mesto.

24sata