horoskop-dobre-zene

Astro vam otkriva koja tri znaka najbolje plivaju u bračnim vodama.

Rak

Osećajnost i osetljivost karakterišu ovaj znak, a upravo je to ono što žene rođene u njemu čini dobrim suprugama. Sposobnost da istinski vole čini ženu Raka spremnom da učini sve za svog partnera. Ona će truditi da se svi oko nje osećaju dobro, a uz sve to odlična je domaćica i majka. Spremna je vrlo lako da odustane od svojih planova da bi se potpuno posvetila porodici. I da se zbog toga nikada ne pokaje. Ipak, žene Rakovi su sklone dramatizovanju i preuveličavanju stvari. U stanju su da očas posla naprave od komarca magarca, što bi mogao da bude problem u zajedničkom životu. Ako je prihvatite takvu kakva jeste, vaš brak će biti uspešan. Ono što ona očekuje od vas je iskrenost, poštovanje i podrška

Lav

Iako ne djeluje na prvi pogled, ali Lavice umiju da vole, samo teško to pokazuju. U stanju su da se od raspekmežene djevojčice u trenu preobrate u ledenu kraljicu, što može biti veliki problem u ljubavnoj vezi. Ipak, kada stane na ludi kamen, omekšava i konačno spušta gard. Kada dobije dijete njena fasada totalno pada i kada su djeca u pitanju jako je požrtvovana. Ljubomorno čuva svoju porodicu, a od partnera očekuje podršku i nježnost. Njen najveći problem je sujeta, koja će mirovati dok je zaokupljena djecom. Ipak, kada uđe u poznije godine može se desiti da opet opsesivno počne da vodi računa o izgledu i stavlja ga u prvi plan. U odnosu na to kakav je prijatelj, Lavica je u porodičnom životu med i mlijeko, a brak sa njom može biti idealan.

Jarac

Jarčevi su poznati kao hladni, teško dostupni i bezosećajni. Ipak, ovo je daleko od istine, pogotovo što se tiče ženskih pripadnica ovog znaka. Ispod maske i golemih bedema koje podižu, krije se veoma emotivna duša. Ako uspijete da doprete do srca žene Jarca, vrlo je verovatno da će vam postati supruga. U poslu, žene rođene u ovom znaku su odgovorne, požrtvovane i posvećene, a iste takve su i u braku. Mogu se predstavljati kao žene veoma modernih shvatanja, ali su ustvari veoma tradicionalne i porodica im je jako važna.  Kao majka, žena Jarac je biti stroga, ali pravedna. Ljubav sa ženom koja pripada ovom znaku možda nije vatromet, ali jeste vatra koja će goreti dugo i čiji plamen može ugasiti samo veoma ozbiljna stvar preko koje žena Jarac neće moći da pređe – prevara. Možda će oprostiti usputne indiskrecije, ali ako njen partner upadne u aferu u kojoj oseća više od fizičke privlačnosti, ona će ga napustiti.

Nezavisne novine