krevet_par

Svi znamo na šta se muškarci pale, to nije tajna, ali tih stvari ima tek nekoliko. Međutim, oni su otkrili neke neobične detalje koji su im seksi, a kojih se djevojke uglavnom stide.

Evo koje su to stvari.

Naočare

Žene koje nose naočare za većinu muškaraca su izuzetno atraktivne, zato nemojte da se plašite da stavite svoje moderne okvire i samo posmatrajte reakcije.

Naglasak

Ne morate da dolazite iz neke druge zemlje da biste mu se svidjele. Kad je riječ o naglascima, oni ih jednostavno obožavaju bez obzira na to iz kog ste grada.

Bez obzira na to dijelite isti maternji jezik ili ne, većina muškaraca priznaje da ih na neki neobjašnjiv način jako privlači naglasak kod djevojaka.

Peškir na glavi

Vjerovatno jedna od najneobičnijih stvari koju obožavaju je peškir na glavi nakon pranja kose. Osim što vole mokru, čistu i mirišljavu kosu, kosa umotana u peškir takođe im je veoma privlačna.

Kad vas gledaju dok se šminkate

Da li ste se ikad našle u situaciji u kojoj vam je dragi pravio društvo dok ste se pripremale za večernji izlazak?

Osim što su izuzetno znatiželjni, raznovrsne tehnike i naša vještina u nanošenju šminke je nešto čemu se dive.

Kad vas gledaju dok vježbate

Mnogi muškarci uživaju u tom prizoru. Iscrpljeni izgled i znoj na koži djevojkama može izgledati grozno, ali je za jači pol pravi magnet. Vaše izdanje nakon napornog treninga biće im veoma seksi, pa se nemojte ustručavati.

Dopustite mu da vas gleda ako on to želi ili još bolje – vježbajte zajedno.

Kad nosite njegovu majicu

Neuredan izgled takođe je privlačan muškarcima, a posebno ako nosite njegovu majicu. Na kraju, modna industrija je to već odavno primjetila i smislila vrećastu “bijfrend” odjeću.

Ipak, ništa ne može da zamijeni njegovu odjeću, zar ne?

Vojnička odjeća

Većina muškaraca složiće se da žena u “vojničkoj odjeći” izgleda seksi jer podsjeća na divlju prirodu, lov i egzotične destinacije.

Press