U Terazijskom tunelu u Beogradu, u jutarnjem špicu nešto posle osam časova, dogodio se lančani sudar u kome je jedna osoba lakše povređena.

Čak 13 automobila, skuter i autobus GSP na liniji 65 učestvovali su u lančanom sudaru koji se jutros dogodio u Terazijskom tunelu.

U sudaru je jedna osoba lakše povređena, a saobraćaj se u centru grada, zbog ove nesreće, odvija otežano, javlja RTS.

Iz Beogradskog taksija navode da je lančani sudar izazvao zastoj vozila iz Nušićeve ulice ka Terazijskom tunelu, kao i na prilazu Brankovom mostu.

– Svi prilazi tunelu su potpuno zakrčeni, a više vozila kreće se od Trga Republike prema Skupštini grada. Policija je na terenu i pokušava da reguliše saobraćaj – javljaju taksisti.

U MUP-u je objašnjeno da je autobus na liniji 65  nešto pre 8.30 sati naleteo na putničko vozilo, posle čega je došlo do lančanog sudara, u kome je 11 vozila oštećeno.

Kako navodi MUP, zbog lančanog sudara saobraćaj nije bio obustavljen, ali se odvojao nešto teže.

Preciziraju da je do sudara autobusa i putničkog automobila došlo u desnoj traci, u smeru ka gradu, da je 11 automobila ukupno oštećeno i da se radi o manjoj materijalnoj šteti.

Kako je Tanjugu ranije danas rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, u udesu je povredjen motociklista (38), koji se žalio na povredu noge, ali je posle pregleda odbio prevoz do bolnice.