Neki baš ne obraćaju pažnju na potencijalni seks, dok nekim stiže period potpunog ludila.
Ovan

Ne obraćate pažnju na ljude koji su zaljubljeni u vas i gubite vreme na masturbaciju i nebitne likove. Dozovite se pameti pobogu inače ništa od seksa! Manje masturbirajte.

Bik

Tvrdoglavo jurcate za seks kombinacijama, ali vrlo retko se kresnete. Ako tako nastavite, imaćete veoma bogat seksualni život, ali gledajući filmove sa sadržajem za odrasle.

Bliznaci

Očekuju vas mnogobrojne avanture ovog meseca ali pažljivo birajte. Ne bi bilo dobro da se zaljubite i napakujete sebi mnoštvo problema koje ljubav nosi sa sobom.

Rak

Interesuje vas jedna osoba, ali ovog meseca nemojte da budete uporni. Strpljivo sačekajte i možda padne neki dobar seks koji će definitivno biti za pamćenje tako da strpljivost se isplati.

Lav

Mesecima ste u kritičnom stanju. Ne*ebica vas razara, ali nemojte da očajavate. Stvari će krenuti u dobrom smeru i uskoro ćete obogatiti vaš seksualni život. Manje masturbirajte.

Devica

Dugo ste bez seksa, ali ovaj mesec će sve to da preokrene. Čeka vas više partnera i budite spremni za puno seksa. Obavezno smanjite onanisanje i pojačajte ishranu medom i orasima. Može i neka vijagrica.
Vaga

Mesecima ste u standardnom izdanju. Ako želite češće seksualne odnose, muvajte više po Fejsbuku, jer kako stručnjaci tvrde, inboksi su puni seksova, samo treba da ih pronađete.

Škorpija

Stiže vam period ludila. Nećete moći da se odbranite od seksova, ali potrudite se. Smanjite med i orase i samim tim će i seksa biti manje, u suprotnom, crno vam se piše. Ne pitajte kako znam…

Strelac

Iako ste uvek nabijeni seksualnom energijom, ovog meseca će malo da zaškripi. Ne brinite se, to je samo privremena ne*ebica koju prouzrokuje promena vremena. Vežbajte seks ručno i spremite se za nadolazeće seksove.

Jarac

Vas svi jure za seksić, a vas boli d*pe. Neka tak i ostane. Šta ima da se cimate za te seksove… Te uđi te izađi, dosadno bre mnogo. Ništa pre braka!

Vodolija

Imate seks, ali jako monoton i dosadan. Promenite partnera, obogatite seksualni život sa nekoliko novih osoba. Isprobajte sve svoje fantazije. Ne stidite se svojih želja, u suprotnom ćete ostati nezadovoljeni.

Ribe

Zagoreli ste jako! Neverovatno. Rešenje za vaš seksualni život će da se pojavi iznenadno tačno za 19 dana. Neočekivano i iznenadno ćete da se iznenadite. Znači za vas siguran seks za tačno 19 dana.
24sata