Gebi Epštajn (21) može da se pohvali da je slavna na Instagramu. To znači da ima skoro 700.000 pratilaca na toj društvenoj mreži, koji aktivno lajkuju i komentarišu njene fotografije. Upravo zato su je brojne kompanije angažovale za promociju njihovih proizvoda. Sve što Gabi treba da uradi jeste da objavi fotografiju kojom ih promoviše i zaraditi novac.

– Zaradim više od jednog selfija nego da skoro celu nedelju radim – pohvalila se Gabi i izazvala veliku pozornost javnosti.

– Definitivno zarađujem više od Instagrama nego od normalnog posla. Pre godinu i po sam često putovala zbog posla i kad odbijete proviziju manekenske agencije od 20 odsto, razne troškove i porez, nije mi ostalo mnogo novca. Neki klijenti danas dolaze do mene preko moje agencije, a drugima se sama javljam i šaljem im opšte uslove saradnje, poput onog da imam pravo da obrišem post posle četiri nedelje ako želim – pojasnila je Epštajnova za Gold Koust Buletin.

Čim neko na Instagramu prikupi više od 100.000 pratilaca, počinju da ga prate kompanije zainteresovane za oglašavanje preko popularnih profila na Instagramu. Upravo to se dogodilo Gabi kada je postala “poznata na Instagramu”.

Na njenom profilu ima reklama za odeću, hranu i nakit. Probajte, šta vas košta?

Srbija danas