Saznajte šta su vam zvezde spremile za današnji dan na polju ljubavi, zdravlja i posla.
Ovan

Ovnovi će se danas malo više okrenuti uživanjima. Imate u planu toliko toga, ali ne stižete, pa ćete danas naprosto da se zaustavite i kažete sebi dosta! Odlučni ste da se malo posvetite stvarima koje volite i koje vas opuštaju. Dosta ste drugima izlazili u susret, konačno je vreme da se okrenete sebi. Pred vama je predivan dan.

Bik

Bikovi su danas hedonistički nastrojeni. S obzirom na to da ste vi inače znak koji se od svih najviše odaje uživanjima, ova potreba za ugađanjem sebi će biti samo malo naglašenija nego inače. Zvezde vam poručuju da ne preterujete u hrani i piću, kao ni u ljubavnim osvajanjima, jer bi vam sve skupa moglo presesti.

Blizanci

Još ste pomalo umorni, ali se danas dosta dobro organizujete, pa ćete se pored brojnih dnevnih obaveza koje uspešno završavate, uspeti i da se kvalitetno odmorite. Vi spadate u osobe koje brzo razmišljaju i odmah uspevaju da naprave dobar raspored aktivnosti kako poslovnih, tako i privatnih, što će danas posebno doći do izražaja.

Rak

Vama će ovaj dan biti u znaku kontakata. Telefon je nešto što ne možete da izbegnete, pa ćete dobar deo poslovnih aktivnosti danas obaviti upravo preko njega. Ukoliko želite da pobegnete od gužve, bolje bi bilo da naglasite svojim saradnicima u kojem periodu da vas ne zovu, jer ćete se u suprotnom i posle posla osećati kao da ste u kancelariji.

Lav

Na vama je da danas obuzdate nagon za trošenjem. Imaćete želju da se ulepšate, pa ćete se s tim ciljem zaputiti u kupovinu novih stvari i shodno vašim apetitima u tome preterati. Nije neophodno da kupite pola radnje da biste izgledali dobro. Jedan ili dva dobro izabrana odevna predmeta mogu biti dovoljni da ostvarite željeni efekat.

Devica

Mesec je još danas u vašem znaku, pa ćete njegov pozitivan uticaj još kratko osećati. Danas ćete biti opušteniji i skloniji da pokažete onu svoju zabavnu stranu ljudima koji vas okružuju. Uvideće da vi niste tako strogi kako na prvi pogled izgledate, kao i da, kad to okolnosti nalažu, znate da se dobro zabavite.

Vaga

Nekima od vas đavo naprosto ne da mira! Danas ćete imati jaku potrebu da se poverite nekom prijatelju i to po pitanju vama veoma bitnih stvari. Treba biti oprezan po pitanju toga šta, kako i kome govorite, jer je lako moguće da je osoba koju ste izabrali jedna od onih koji naprosto ne znaju da sačuvaju tajnu.

Škorpija

Danas možete očekivati poteškoće kad je o poslu reč. Ukoliko ste isuviše samouvereno nastupili kad je o završavanju dnevnih zadataka reč, danas je pred vama pravo iskušenje. Imaćete neke nepredviđene obaveze koje naprosto neće moći da sačekaju drugi dan. Potrebno vam je da se bolje organizujete. Veče provedite s prijateljima.

Strelac

Vi uvek radite. Čak i u slučaju da se nađete negde gde posla nema i gde treba da se odmorite i uživate vi ste mislima u svojim poslovnim obavezama. Danas je trenutak kad ćete ovu vašu “brigu” ili bolje rečeno zavisnost od posla moći da analizirate i da po prvi put jasno uvidite koliko vremena posvećujete drugim životnim stvarima.

Jarac

I danas ste se upustili u ozbiljna premišljanja. Ljudi oko vas će se pomalo ustručavati da vam priđu i upuste se u bilo kakvu priču sa vama, jer odajete utisak nekog ko u svojoj glavi brine krupne brige. Pošto su svi svesni vaše potrebe da se nadugo i naširoko upustite u priču o jednostavnim stvarima, sada se neće usuditi ni da vas upitaju šta vas muči.

Vodolija

Neki pripadnici ovog kreativnog vazdušnog znaka će danas interesovanje pokazivati za okultne teme. Vi spadate među retko tolerantne ljude, pa ćete se tako i danas postaviti kad je o nekim drugačijim učenjima i posmatranja sveta i njegovih zakonitosti reč. Kako god vas te neobične teme inspirisale, nećete se upuštati dalje od čitanja.

Ribe

Vi se divno osećate danas. Mnogi pripadnici ovog znaka će se naprosto prepustiti lepim emocijama i čarima života koji u spoljnjem svetu postoji samo u vašoj maštom dorađenoj verziji. Ovakva emotivnost bi mogla pozitivno da se odrazi na vaš ljubavni život i svakako da prijatno iznenadi vašu voljenu osobu.
24sata