Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Vaše neraspoloženje popušta, ali ste još uvek poprilično razdražljivi. Umesto da pažnju pridajete stvarima oko vas, bolje da je usmerite unutar sebe i da malo osmotrite sve to nagomilano nezadovoljstvo koje vas već duže vreme pritiska. Zaljubljeni Ovnovi bi trebalo da se uzdrže od pražnjenja negativnosti nad partnerom.

Bik

Danas ćete čuti nešto što će vas rastužiti. Nije baš da biste trebalo da se prepuštate negativnim emocijama, ali to je nekako jače od vas. Danas vam je pojačana potreba za ljudima, za društvom dragih vam osoba. Ne bi bilo loše da vreme i provedete sa njima, jer će vam prijateljski razgovor bitno olakšati dan.

Blizanci

I danas vredno radite. Doduše, u protekloj sedmici teško da je koji dan prošao a da vi vredno ne radite! Kao da ste na maratonu, samo što se vi utrkujete s vremenom. Porazmislite malo o tome da postepeno usporavate tempo, jer dok god vučete više, davaće vam se više obaveza, dok se jednom ne nađete potpuno zatrpani njima.

Rak

Osim zdravstvenih poteškoća, nemate većih problema. Možda ne bi bilo loše da se malo više angažujete na poslovnoj strani ili dovršavanju projekata koji su vam bitni, jer vreme odmiče, a vi kao da stojite u mestu. Ne da vam se i lako je moguće da ne ostvarite ono što ste započeli, ali za to ćete biti krivi sami, ukoliko se odmah ne pokrenete!

Lav

Nešto se neobično događa sa vama. Ljudi iz vašeg bližeg okruženja primećuju promenu u ponašanju i pitaju se šta se to kuva u vašoj glavi. Možda ste samo nezadovoljni stvarima oko sebe, pa sad pokušavate različite vidove pristupa s ciljem da nešto promenite, a možda je razlog vaše hirovitosti u zaljubljenosti?

Devica

Najlakše vam je da sve svoje planove podelite sa prijateljem koji će vam dati savet kako dalje. Vi savet i ne trebate, ali prijateljski razgovor u kome ćete se nekome dragom poveriti vam je neophodan. Kad je o ljubavi reč, skloni ste da deo svojih planova skrivate od partnera. Želite da sami sve realizujete, a zatim ga fino iznenadite.

Vaga

Preokupirani ste poslom, ali ste i zadovoljni. Angažovali ste se do maksimuma i sad nižete uspehe. Radnim kolegama ne ostaje ništa drugo nego da vam upute reči hvale, koje ste istinski zaslužili. Nedostaje vam malo vremena za vaš privatni život, pošto ste se konačno naučili da planirate, veče iskoristite za sebe i partnera.

Škorpija

I današnji dan vam je povoljan kad je reč o sportskim događanjima, uopšte hobiju ili nekim stvarima kojima se bavite samo iz ljubavi. Ako ste roditelj, današnji dan vam je u igri i druženju sa decom. Ukoliko je reč o većoj deci, očekuje vas dobra komunikacija s njima, a otvorena je i mogućnost poverljivog razgovora.

Strelac

Još uvek osećate potrebu za kvalitetnim odmorom. Niste u stanju da mislite o drugim stvarima danas. Iscrpeli ste se i zaista vam treba da malo zastanete i razmisite kuda ćete i kako ćete dalje. Da se vi pitate najradite biste se u skladu sa svojim avanturističkim duhom zaputili u neke daleke predele i tamo istinski odmorili.

Jarac

Vi današnji dan provodite, takoreći, na točkovima. Imate mnoštvo obaveza, što privatnih, što poslovnih, pa vam je telefon gotovo doveden do usijanja. Kontakti sa ljudima su danas neminovni, a na kraju dana ćete se osećati toliko iscrpljeno da ćete samo poželeti da se spustite u krevet i spavate.

Vodolija

Možda je do novca, a možda do nepredviđenih izdataka, tek danas brinete o svom novčaniku. Niste najsjanije raspoloženi, ali nije vam ni tako loše. Pred kraj dana imate mogućnost da dobijete ponudu za neku vrstu seminara u sklopu posla, van vašeg mesta boravka, koji biste trebali da prihvatite. Svaka promena vam prija.

Ribe

Niste u elementu i čini vam se da se deo vašeg sveta ruši. Posao vam dolazi kao spasonosno rešenje i vrlo rado biste se zatrpali obavezama. Danas ćete to moći učiniti, jer se niko neće pitati sa kojim povodom se toliko požrtvovano angažujete. Bitno je da ste voljni da radite, a posla itekako ima, pa će saradnici sa radošću da vam prepuste obaveze.

24sata