Ova tri znaka će celog oktobra imati gomilu akcije.

Blizanci

Oktobar 2015. godine će biti nezaboravan mesec u vašem životu. Planete su vam naklonjene na ljubavnom planu, a vladari seksa i intime šalju novu energiju. Imaćete priliku da redinom smeseca osetite istinski uticaj planeta na vaš libido, a vaš urođeni šarm doćiće do izražaja.

Očekujte diskretnu ponudu za seks kombinaciju sa osobom u znaku Vodolije koja vam možda i nije skroz po ukusu, ali vaša sveta obaveza je da ovu osobu zadovoljite kako biste privukli dobru Karmu.

Devica

Merkur je dosta doprineo da apstinirate u poslednje vreme. Sreća što je ova suša trajala taman onoliko, koliko ste po prirodi u stanju da podnesete. Iako vas čeka mesec pun mogućnosti za emotivna ispunjenja ne smete sada gubiti kontrolu i pogrešnim potezima pokvariti moguću vezu.

Imaćete priliku da započnete neobaveznu kombinaciju koja vam se do skoro činila kao nezamisliva ili neizvodljiva. Kako je u pitanju osoba koja vam se opasno sviđa već duže vreme, morate biti svesni opasnosti koja zlobno vreba i krije se iza maske ljubavi. Damama u znaku Device će sredinom meseca usled uticaja mesečeve gravitacije sise toliko porasti, da neće moći da veruju. Proganjaće ih horda udvarača, svi napaljeni i spremni da se insertuju u njihove utičnice!

Strelac

Osobe u znaku Strelca neće imati toliko sreće, ali će imati zaista mnogo seksualne energije. Nekontrolisani porivi ka seksu će većinu Strelaca navesti na blud sa svojom rukom, tako da praktično neće ni primetiti koliko su presušili. Dobra stvar u ovakvoj situaciji je to, što će oktobar 2015 brzo proći, a kako se ovim seksualnim predatorima bliži rođendan, imaće šansu da jednokratno uživaju u seksu iz sažaljenja.

Da, ipak ćete se zabaviti, ipak nećete umreti nevini. Glavu gore, proleće je odmah iza ugla, negde na Novom Zelandu, možda ni tamo…

24sata