Ekspedicija Fudbalskog kluba Rudar Prijedor predvođena direktorom Vukašinom Đakovićem, članom Upravnog odbora zaduženim za omladinski fudbaal Predragom Šorgom i promotorom omladinskog pogona kluba Slavišom Kraljem boravila je večeras na stadionu Partizana u Beogradu i posmatrala kvalifikacioni meč između Srbije i Portugalije (1:2).

Iako je vrijeme bilo loše, tokom cijelog meča padala je jaka kiša, impresije i doživljaji mladih fudablera iz grada na Sani, ali i rukovodstva „rudara“ su bile velike i nezaboravni. To potvrđuju i same riječi direktora kluba Vukašina Đakovića:

-Ovo je veliki događaj za naše mlade igrače koji su od Novog Sada gdje smo bili u posjeti FK Vojvodina do Beograda pričali samo o Orlovima i utakmici sa Portugalcima. Na samom stadionu Partizana imali su takav doživljaj da će ga pamtiti vječno.

Nakon susreta u Beogradu mladi fudbaleri Rudar Prijedora sa rukovodstvom kluba i trenerima Dinom Sikirićem, Draženkom Vujičićem i Sašom Keranovićem vratila se kuću u kasnim poslijeponočnim časovima, ali je ostao nezaboravan doživljaj i događaj.

prijedor24h