Željko Bundalo (32) iz Agića Brda kod Novog Grada utopio se u rupi punoj vode, dubine osam metara, u koju je upao dok se vraćao kući.

U Centru javne bezbjednosti Prijedor su potvrdili da se ova nesreća dogodila u srijedu oko 22 časa.

– Utvrđeno je da je Ž. B. nastradao kada je upao u uvalu pored puta duboku oko osam metara. Uvala je bila dopola napunjena vodom i riječ je o zadesnoj smrti. Više detalja trenutno ne možemo da damo – kazala je portparol CJB Prijedor Marija Matić.

Prema nezvaničnim informacijama, Bundalo se najvjerovatnije udavio u vodi.

Izvor blizak istrazi je rekao da je Bundalo to veče bio na slavi kod komšije, gdje je konzumirao alkohol.

– On je sa slave otišao oko 22 časa, a ta rupa se nalazi pored puta do njegove kuće. Rupa se usljed obilnih kiša napunila vodom dopola. Sumnjamo da je Bundalo vraćajući se kući zbog mraka i jake kiše nije primijetio i da je jednostavno upao u nju. S obzirom na to da nije znao da pliva, vjerujemo da je nakon pada u vodu potonuo i utopio se – kazao je izvor “Glasa Srpske”.

Ovaj slučaj je otkriven juče nakon što je porodica i rodbina Bundala pokrenula potragu za njim, jer se nije cijelu noć pojavljivao kući.

Nakon kraće potrage komšije i rodbina pronašli su beživotno tijelo Bundala u rupi pored puta u neposrednoj blizini kuće.

Glas Srpske