Kada se tome malo ko nadao fudbaleri Naprijeda zaustavljeni su i to kod kuće od ekipe Brda. Istina tim s Obilićeva kao domaćin igrao je u Krupi na Vrbasu, ali to neumanjuje značaj ovog iznenađenja. Naprijed je tako izgubio korak za vodećim, a tim iz Prijedora najvjerovatnije prepustiće začelje regionalnog Zapada nekome drugom.

junak susreta bio je Jadranko Vidović strijelac oba gola za Brdo, i to u u gotovo identičnim situacijama i minutama, pri kraju prvog i drugog poluvremena, kada je iskoristio nepažnju odbrane banjalučana i matirao Bojica.

NAPRIJED – BRDO 0:2 (0:1)

Strijelci: 0:1 Vidović (40) 0:2 Vidović (86). Stadion: FK Krupa u Krupi na Vrbasu. Gledalaca: 50. Sudija: Bojan Aničić (Srbac). Pomoćnici: Bojan Balaban (Srbac) i Aranđel Milišić (Banjaluka). Delegat: Veljko Radovanović (Krupa na Vrbasu). Žuti kartoni: Šušnjar, Ćurković, Tomičić (Naprijed), Habibović, Kaltak (Brdo).

Naprijed: Bajić,Jotanović (od 46. Đurić), Šušnjar (od 67. Grahovac), Ćurković, Inđić, Trivić Novaković (od 60. Kos), Simić Ozren, Sabljić Tomičić.

Brdo: Kardumović, Stegić Habibović, Harambašić (od 70. Subašić), Pekija, Kaltak, Rašić Sarhatić, Vidović (od 89. Kadirić), Šakić, Ibričić.

pravdabl