Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Sunce, slabo u Vagi, planeta koja ima velikog uticaja na vaš znak potpomognuta snagom Merkura i Marsa, vladaoca vašeg znaka čini vas spremnim da se upustite u nove poslove, naročito sa nekim ko se u velikoj meri oslanja na vas. Dobićete poziv da radite da Vagom ili Blizancima.

Bik

Venera, vladalac vašeg znaka u Devici čini vas spremnim da uđete u neki paralelni posao koji bi mogao da vam lako donese dodatne prihode. Nemojte očekivati da će neki Strelac pristati na neke vaše uslove.Dobićete poziv za susert sa Vodolijom u vezi sa novim poslom.Moguć je problem sa Lavom ili sa Vodolijom.

Blizanci

Trudite se da odobrovoljite jednu Vagu ili Strelca koji nemaju toliko problema koliko im se čini ili je neko od njih u dilemi u vezi sa odlukama koje treba da donese a tiču se ulaganja novca u neki veći biznis. Moguć je razgovor o novom poslu sa nekim ko je u podjednakoj meri inventivan koliko i vi. Pokušajte da se dogovorite sa Ribama u vezi sa inostranstvom.

Rak

Neko vas može provocirati u vezi sa onim što se o vama priča.Ne odgovara vam prenaglašen znak Vage, mislite da možda neko želi da vas prevari. Trudite se da sklopite dobar posao sa Škorpijom ili Jarcem. Verovatno će vam poći za rukom da ubedite jednog Bika da bi trebalo da vam po mnogim pitanjima izađe u susret ili da prihvati vaš savet.

Lav

Kada je u pitanju neki nov aranžman za koji vam je Rak obećao učešće, moraćete da potrudite da ga na to nagovorite. Dobićete vest od dobrog prijatelja koji planira neke nove poslove, najverovatnije sa strancima. Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana za one koji dugo nisu znali kako da se postave kada su u pitanju njihovi poslovni planovi.

Devica

Ne bi trebalo da se nervirate ako jedna Vaga ili Blizanci budu tražili od vas novac na zajam ili ako vas budu nagovarali na posao za koji ste dali na znanje da vas više ne interesuje. Neko vas može provocirati u vezi sa onim što se o vama priča. Ne odgovara vam prenaglašen znak Riba, mislite da možda neko želi da vas prevari.

Vaga

Možete planirati poslove sa strancima, naročito ako ste o tome već razgovarali sa kolegama. Dan treba da posvetite stručnom usavršavanju ili druženju sa onima koje ne poznajete dobro. Potrebno da nađete način kako da izgladite odnos sa nekim ko je malo stariji od vas a viđate ga na poslu.

Škorpija

Pokušavate da ne reagujete na nešto što vas nervira, moguće da ćete želeti da izbegnete susret sa Rakom ili Bikom koji su skloni da vas kritikuju za svaku sitnicu. Nemojte dopustiti da vas kolege koje su mlađe od vas izbace iz takta, jer neko jedva čeka da zauzme vaše mesto. Tranzit Meseca donosi mogućnost većeg dobitka.

Strelac

Povoljan dan za razgovor o poslu sa ozbiljnim poslovnim ljudima ili sa osobama koje su prisutne u javnosti. Dobićete poziv za skup na kome možete sresti uticajne osobe koje bi mogle da vam reše probleme. Niste baš spremni da lako popustite nekome ko vas često nervira svojim komentarima. Mogući neplanirani izdaci.

Jarac

Privlači vas ideja o poslu sa nekim ko je iskusniji ili ima bolju reputaciju od vas ili je duže u poslu kojim želite da počnete da se bavite a spreman je da podrži vaše ideje. Biće vam potrebno mnogo strpljenja da bi posao sa jednim vodenim znakom bio uspešan i da bi vam doneo prihod. Osetljivi ste i nedozvoljavate da vam bilo ko kontrira.

Vodolija

Povoljan dan ako nameravate da nastavite saradnju sa nekim vazdušnim znakom, moguće da Vagom. Najverovatnije da se radi o osobi koja je veoma sposobna i kreativna ali vas pomalo i zamara. Neko želi da vam ponudi zajendičku saradnju. Nemojte potcenjivati nečije iskustvo samo zato što se po mnogo čemu razlikuje od vas.

Ribe

Prilično ste nervozni jer nikako da prihvatite novonastalu situaciju niti da je sagledate iz realnog ugla.Ovo bi mogao biti jedan od napornijih dana ako čekate da vam se javi poslovni partner koji nije dugo bio u vašem gradu ili često putuje u inostranstvo. Imate mogućnost da lako prevaziđete neke nesporazume.

24sata