Saznajte šta su vam zvezde spremila na polju ljubavi, zdravlja i posla za današnji dan.

Ovan

Iako još uvek imate veliki broj obaveza koje od vas zahtevaju da se aktivno uključite u poslovne aktivnosti, vi vapite za odmorom i težite ka tome da se povučete u mirni svet vašeg doma u kojem biste radeći nešto što volite uspeli da napunite baterije i pripremite se za poduhvate koje planirate da sprovedete u delo.

Bik

S obzirom na to da je akcenat na ljubavnim dešavanjima, danas možete očekivati mnoštvo prijatnih iznenađenja. Za početak oni pripadnici znaka koji su u vezi od partnera dobijaju ljubavnu izjavu koja će ih oboriti sa nogu i učiniti da se bar danas osete posebnim. Slobodni pripadnici znaka nailaze na nekog novog i interesantnog.

Blizanci

Nerovza i napetost popuštaju samo da bi ustupili mesto zabrinutosti, koja je kod vas jedno od uvodnih stanja u neku bitniju aktivnost ili projekat. Za sada kujete planove i pokušavate da napravite nekakav redosled aktivnosti koje bi vam omogućile da dođete do željenog cilja. Nema potrebe da se toliko brinete, sve će na kraju biti u redu.

Rak

Neki pripadnici ovog znaka će verovatno jutro da započnu prisećanjem na neobične snove koje su imali prethodne noći. Vaša intuicija radi punom parom pa ćete signale koje vam šalje danas shvatiti i malo ozbiljnije nego inače. Imate utisak da čitate ljude i njihova emocionalna stanja, što je samo odraz vaše današnje sklonsti da ih posmatrate dublje.

Lav

Danas će neko da vam se nađe na putu i izazove vaš gnev sa svojom nesuvislom primedbom ili otovrenom provokacijom na vaš račun. Skloni ste da grmite na svakog ko pokuša da ospori bilo koju vašu odluku ili reč, pa ćete danas imati pune ruke posla. Možda ne bi bilo loše da se zapitate kako to da svi misle jedno, a vi baš drugo.

Devica

Device su danas u nekoj vrsti prazničnog raspoloženja. Jedan od vaših ciljeva je ostvaren i vi se već osećate kao pobednik, mada do konačnog ostvarenja imate još poprilično da radite. Ipak, važno je zabeležiti i manje uspehe, jer vam oni daju siguran znak da ste na pravom putu, i sve bliži konačnom ostvarenju.

Vaga

Vage su danas silom prilika okrenute dnevnim obavezama i dužnostima koje ih očekuju na poslovnom planu. Za sada će vas i saradnici i šefovi poprilično uzeti na zub, u smislu da ćete morati da se angažujete malo više, pa i izaći pred njih sa nekakvim konstruktivnim predlogom. Moraćete da date sve od sebe kako biste im pokazali svoje sposobnosti.

Škorpija

Nije vaš dan. Čini vam se da se sve urotilo protiv vas sa jednim zajedničkim ciljem da vas što više iznervira i natera da se svađate i sukobljavate sa svima koji vam se nađu na putu. Nervoza koja iz vas izbija je posledica nezadovoljstva i velikog broja obaveza koje su vas pritisnule sa svih strana. Pod stresom ste, što nije čudno.

Strelac

Vi bi trebalo da se malo umirite i odmorite, jer vam je to preko potrebno. Navikli ste se da jurite trista na sat i da sebi gomilate aktivnosti koje su vam, ruku na srce, zaista pre opterećenje nego izvor zadovoljstva. Odmor vam je preko potreban iako vam se čini da funkcionišete u savršenom redu, na korak ste do kolapsa.

Jarac

Vi ste danas okrenuti partneru i ljubavi uopšte. Nekim pripadnicima znaka ovaj položaj zvezda nagoveštava partnerstvo u nekom novom, započetom poslu, dok za veći broj prvenstveno mlađih ipak ukazuje na ostvarenje na ljubavnom planu. Bićete sasvim zadovoljni sa svojim trenutnim emotivnim stanjem i odnosom u kojem ste.

Vodolija

Ponovo vas poslovne obaveze uzimaju pod svoje. Nemate vremena ni da se za sekund okrenete nekim svojim ciljevima i željama, jer vam ubrzan radni tempo to naprosto neće dopustiti. Pa ipak sjajno plivate u tim vodama. Odličan ste organizator i snalazite se više nego dobro kad vas zatrpaju obavezama.

Ribe

Ribe koje su roditelji će pravo zadovoljstvo danas osetiti upravo u društvu njihovih najmlađih. Provođenje kvaltitenog vremena sa vašom decom je ono što vam je potrebno da zaboravite na sve moguće poteškoće koje imate i da vam se ponovo vrati osmeh na lice. Ostali pripadnici znaka, vreme će provoditi u aktivnostima koje im prijaju.

24sata