Milenijalci imaju mnogo seksa i spremni su da prihvate oba kraja seksualnog spektra i sve verzije seksualnosti i ne beže od razgovora koji uključuju vibratore, seks u javnosti i masturbaciju. Međutim, koliko smo pored sve te želje za eksperimentisanjem zaista zadovoljni našim seksualnim životom?

Da li smo samouvereni u naše veštine u krevetu? Ili smo samo toliko napaljeni da uopšte ne znamo šta radimo i da li uopšte uživamo u seksu?

Veliko istraživanje koje je sprovela kompanija SKYN rešila je da sazna pravu istinu.

Više od 5.117 seksualno aktivnih muškaraca i žena dalo je svoje odgovore na veliki broj pitanja koja se tiču njihovog samopouzdanja i seksualnog zadovoljstva.

Kada je samopouzdanje u krevetu u pitanju, muškarci su ispred žena, pa je tako 55 odsto njih izjavilo da su „neverovatni“ ili „vrlo dobri“ u krevetu, dok je to učinilo 41 odsto devojaka.

Milenijalci koji „uvek“ koriste kondome su najsamouvereniji u svoje veštine među čaršavima.

Najveći broj ispitanih je zadovoljan svojim seksualnim životom, tačnije, 37 odsto učesnika ankete je veoma zadovoljno, dok je 44 odsto zadovoljno, a interesantno je da su osobe u vezi znatno ponosnije svojim seksualnim životom od onih koje su singl.

24sata