Beograđani D.K. i D.N. uhapšeni su zbog sumnje da su oteli i u šumi brutalno pretukli Vuka J. (24) iz Beograda u naselju Mali Mokri Lug, a zatim ga golog izbacili u Humskoj ulici, na parkingu FK Partizan.

Mladić je kasnije tokom noći preminuo od zadobijenih povreda, a policija traga za trećim napadačem, kao i za automobilom koji je prilikom napada korišćen.

Kako “Alo!” saznaje, kidnapovanje se dogodilo 19. oktobra oko podneva u Bosanskoj ulici, kada su tri napadača svojim audijem udarila Vuka J, koji je vozio skuter.

“Mladić je od siline udarca pao s motora i kaciga mu je odletela nekoliko metara. Odmah su istrčali iz automobila i počeli palicama da ga biju. Već povređenog Vuka su stavili u gepek, a zatim odvezli u šumu. Tamo su ga, kako je mladić izjavio pre nego što je preminuo u bolnici od povreda zadobijenih prilikom te otmice, prvo skinuli golog i ponovo pretukli bejzbol palicama, pa su ga u polusvesnom stanju ubacili u prtljažnik automobila”, kaže naš izvor blizak istrazi.

Otmičari su došli na parking FK Partizan u Humskoj ulici i tu iz gepeka izbacili Vuka J, kog su kasnije pronašle osobe koje su htjele da isparkiraju svoja vozila.

“Vozilo Hitne pomoći, kao i policija, došlo je odmah i mladić je prevezen u Urgentni centar. Tamo su mu konstatovane višestruke povrede glave, tela i ekstremiteta. Policija je na osnovu izjave, tada još živog mladića, napravila rekonstrukciju događaja i ubrzo otkrila ko su napadači. Locirani su D.K. i D.N. i odmah uhapšeni, ali se za trećim učesnikom ove brutalne otmice još traga, kao i za automobilom kojim su se oni služili prilikom kidnapovanja”, ispričao je izvor beogradskog lista.

Za sada nije poznat motiv otmice, kao ni šta je Vuk J, koji živi u Kaluđerici, tražio u Malom mokrom lugu.