Ona će da vrišti, da se bori, da voli i da moli, ali nikad neće ovih pet stvari da podeli sa svojim suprugom…

Kada se venčavate, vi kao supruga i žena dajete obećanje da ćete mužu govoriti sve i sa njim deliti i lepe i loše trenutke svog života. Međutim, to se u praksi ne dešava. Žene u braku od svojih muževa kriju ovih pet stvari ,a to ih često može koštati braka:

Zdravstveni problemi

Kada žena uoči mladež nepravilnog oblika ili kvržicu na grudima, ona će najverovatnije to da sakrije od svog muža. Prva osoba kojoj može reći je majka ili sestra.

“Da ne bi prestrašile supruga, žene najčešće ćute o svojim zdrastvenim tegobama”, navode stručnjaci.

Najčešće ćute jer negiraju celu situaciju, ali to ne znači da će problem nestati. Ukoliko sa suprugom podelite ovaj problem, verovatno ćete naići na punu podršku i biće vam daleko lakše nego da mu tajite svoje sumnje i zabrinutosti. Uostalom, jedna od dobrobiti braka jeste i to što se možete osloniti na svog muža u svakom pogledu.

Problemi u vezi

Život udate žene je neprestana borba, prepucavanje, nesuglasice zog roditeljskih obaveza itd. Žene najčešće o svađama i problemima sa mužem ćute i trpe i ništa ne rešavaju po tom pitanju.

Često na terapije i savetovanja odlaze same i to samo zbog jednog pitanja koje sebi postavljaju: Vredi li se boriti za njega i brak?

Tek kada su 100% sigurne da je njihov muž vredan borbe one će otvoreno da razgovaraju sa njim o problemima u vezi i počeće da ih rešavaju.

To nije fer prema muškarcu, jer mu niste dali mogućnost da se i on bori za taj isti brak u kojem se našao. Dajte mu pravo glasa pa tek onda odlučite da li je vredan borbe.

Seksualne fantazije

Žene o seksu veoma retko pričaju, a kada razgovaraju o škakljivim temama, onda se obraćaju prijateljici. Često se žale kako ih muž ne zadovoljava, ali njihova drugarica, osim što ih može sažaljevati, ne može im pomoći.

Kada bi podelile fantazije sa svojim suprugom ili mu pak rekle šta ih uzbuđuje i na koji način, i seksualni život bi im se poboljšao.

Lični uspeh

Žene su u stanju da na poslu rintaju, slamaju se i uspeju da ostvare najvažniji cilj, ali kada dođu kući one to ne saopštavaju suprugu jer se boje! One se boje da će se njihova muškarčina uvrediti, da će se osećati manje muško i puštaju da to tako prođe. Ali budimo realni, ako muškarac nije zadovoljan zato što pored sebe ima uspešnu i jaku ženu onda nije muškarac za vas!

Račun u banci

Skrivanje od muža koliko novca imate u banci je kod nekih žena zlatno pravilo naučeno još od majki. To je jedini način da imate nešto zaliha sa strane u slučaju da vam brak ne uspe. Neke žene imaju rasipne muževe, a neke i same po nekad potroše više nego što bi smele, pa kriju tu informaciju i od sebe same.
Kriti pravo stanje računa od muža nije idealno rešenje jer, kao prvo, u braku ne treba ništa kriti, a kao drugo ako hoćete da se osigurate za slučaj da brak ne uspe, moramo vam reći da vaš brak sigurno neće uspeti – čim vi razmišljate o tome.