Ovnovi nemojte biti toliko posesivni, Rakovima dan za ljubav

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas na polju ljubavi, posla, zdravlja…

Ovan

Čuvajte se danas sukoba na radnom mestu, ali i na privatnom planu. Isuviše ste emotivni pa bi lako došlo do toga da burno odreagujete na neku poprilično bezazlenu primedbu. Kad je o ljubavi reč, na vidiku su poteškoće, pazite da ne preterate sa posesivnošću kad je o partneru reč, jer će vam se to obiti o glavu.

Bik

Neraspoloženi ste što s razlogom, što bez njega. Ono što vas trenutno muči najviše se odnosi na situaciju u domu u kojem su na neki način zahladneli odnosi sa ukućanima. Razlog ove trenutne nelagode je u neslaganju oko nekih pitanja na koja ste vrlo verovatno pokušali da nametnete svoje rešenje. Naučite da budete tolerantniji.

Blizanci

S obzirom na ulazak vašeg vladara Merkura u šesto polje danas će poslovne aktivnosti dobiti na značaju. Dan je povoljan za sve vrste pregovora i uopšte izlaganja novih ideja i projekata, pa ga u tu svrhu i iskorisite. S obzirom na to da su vam neki poslovi povezani sa prijateljma, potrudite se da ih danas obavestite o novim idejama i planovima.

Rak

Za one pripadnike znaka koji se spremaju da postanu roditelji ovo je pogodan dan za počinjanje priprema kroz dodatno informisanje o maternistvu ili uopšte konsultacije sa lekarom. Mlađi pripadnici znaka će se najverovatnije okrenuti ljubavi i dešavanjima na tom planu. Nekima od njih slede sastanci, a nekima opet početak nove veze.

Lav

Vi ćete se danas okrenuti svojoj porodici. Mnogim pripadnicima ovog znaka slede izmene u domu. Nekima će se to odraziti kroz promenu nameštaja ili trenutnog rasporeda stvari, a nekima kroz dolazak neočekivanih gostiju, koji će se zadržati duže nego što ste mislili, pa ćete  u zadnji čas morati da radite na njihovon smeštaju.

Devica

Iako ste i dalje u minus fazi, prvenstveno zbog pada imuniteta, vi planirate da idete na put. Danas ste u potpunosti spremni da se okrenete nekim novim aktivnostima i naprosto ne možete da se oduprete potrebi da izmenite neke stvari u svom životu. Za početak, treba vam više kretanja što svakako sprovodite u delo.

Vaga

Novac je ono što vas interesuje i danas dobijate mogućnost da nešto po tom pitanju i učinite. S obzirom na to da ste odlučni da povećate svoje doprinose usmerićete se uglavnom na one opcije koje bi najviše mogle da doprinesu zadovoljenju vaših ne malih apetita. Ukoliko plan uspe proslavićete ga sa voljenom osobom.

Škorpija

Teško onome ko vam se sada nađe na putu. Naoružali ste se znanjem u oblasti koja vam je poverena, a informacija je danas ono što se traži, pa ćete samim tim sve bitke na poslovnom planu uspešno dobiti. Ipak, činjenica je da se znanje mora i proširiti. Imajte to na umu i ne popuštajte u potrazi za novim korisnim saznanjima iz vaše oblasti.

Strelac

Preterali ste sa svojim angažovanjem i sada to osećate kroz zdravstvene tegobe. Trenutno vam je na umu samo da se na brz način oporavite i ponovo vratite obavezama, ali biste mogli vrlo brzo uvideti da sve to i nije toliko jednostavno izvodljivo kako vam se na prvu čini. Sledite savete lekara i budite strpljivi.

Jarac

Razgovor sa prijateljem bi vam bio od velike pomoći. Ukoliko imate problem bilo bi dobro da se nekome poverite i na taj način malo sebi olakšate teret koji nosite. Danas bi vam prijateljski kontakti mogli biti od izuzetnog značaja, pa čak i kroz dobijanje važnih poslovnih informacija koje ćete vi itekako znati da iskoristite.

Vodolija

Okrenuli ste se poslu i samo poslu. To je način da zaboravite na privatne brige koje trenutno imate. Nije loše da se malo izdvojite od problema na ličnom planu i posvetite poslovnim aktivnostima koje bi vam omogućile da se smirite i na miru sagledate stvari i iz drugog ugla. Za sada satisfakciju nalazite u poslovnim uspesima.

Ribe

Neki pripadnici ovog znaka će danas dobiti važan glas iz inostranstva koji će ih dodatno stimulisati kada je o njihovom stručnom usavršavanju reč. Za pojedine sledi ponuda za novi posao što će vas malo staviti na muke. Ipak, presudna za vašu konačnu odluku će biti zarada koja je na novoj poziciji bolja.

24sata