Tzv. pojasi nevinosti za muškarce sve su popularniji na zapadu, a dolaze pod sloganom “zaključajte ga”. Taj način osiguranja od prevare svakako je bizaran

Nitko ne ne može osigurati da će mu partner biti vjeran, to je stvar povjerenja – stav je većine ljudi koji još vjerojatno nisu čuli da tzv. Chastity belt ili Pojas nevinosti, bizaran proizvod koji doista postoji i prodaje se. Riječ je o ‘oklopu’ s katancom koji se naprosto natakne na penis, pa potom zaključa. Mokrenje je pritom omogućeno jer svaki od oklopa ima rupu predviđenu za tu svrhu.

Osim da isključi mogućnost prevare, pojas navodno služi i da bi se onog tko ga nosi spriječilo u “igranju sa samim sobom”, odnosno namijenjen je onima koji imaju problem s prekomjernim masturbiranjem. Cijena popularnih modela iznosi oko 100 eura, a osim onih standardnih, postoje i zakrivljeni modeli, za one čiji su penisi i sami takvi.

pojas nevinosti1

U ispovijesti jednog muškarca za Jezebel, on je priznao kako ga žena prisiljava da nosi pojas nevinosti dok je na službenim putovanjima, a ona zadržava ključ. Na slobodu dolazi tek kod kuće.

Pojas je napravljen s čvrstim, ali plastičnim lokotom kako se njime ne bi privlačila pažnja ili uzrokovale neugodnosti na mjestima poput aerodroma i svagdje gdje postoje metalni detektori.

24sata.hr