Navodimo vam tri važne stvari koje NIKAKO ne smete saopštiti svojoj jačoj polovini, jer je to za njega teška uvreda. I upamtiće vam to.

Kritike na račun njegove porodice
Porodica je nešto posebno i zato je treba poštovati, a to se isto tako odnosi i na porodicu vašeg partnera. Ako ste doživeli negativno iskustvo s nekim od članova njegove familiije, budite iskreni, ali i obzirni. Negativne i teške kritike na njegovu majku, oca brata ili sestru neće se lako zaboraviti i zato dobro razmislite što ćete i kako izgovoriti.

Kritike na račun njegov fizički izgled
Gotovo svaka veza je izložena kritikama oba partnera. I dok one koje se odnose na način oblačenja i frizure mogu biti vrlo konstruktivne, negativni komentari na račun njegovog nosa, očiju, kose i građe tela ili pak ‘njegovog drugara’ mogu biti prihvaćene vrlo lično. Tako ga možete baš povrediti. Svatko od nas ima mane i vrline i toga morate biti svesni.

Kritike na račun njegovih prijatelja
Ako je dozirana i umerena, ljubomora može biti i simpatična. No ponekad, reči mogu slati pogrešne ili pak prejake poruke koje mu mogu zasmetati i urezati mu se duboko u pamćenje. To se posebno odnosi na ženske komentare o njegovim prijateljima.

Dnevno