Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić izjavio je danas da je Opštinski odbor te stranke u Kozarskoj Dubici organizaciono, tehnički i kadrovski u potpunosti spreman da sarađuje sa građanima, rješava njihove probleme i stavara uslove za bolji život.
Pavić je danas prisustvovao svečanom otvaranju novih prostorija Opštinskog odbora DNS-a u Kozarskoj Dubici, a predsjedniku tog odbora Darku Banjcu i brojnim članovima poželio je uspješan dalji rad i dobru saradnju sa građanima.

“Ispunili smo i tehničke uslove da naši kadrovi mogu bolje raditi i stvorili uslove da građani mogu dolaziti, iznositi svoje probleme, prijedloge i ideje, koje ćemo mi uvažavati”, izjavio je Pavić.

On je naglasio da rukovodstvo DNS-a ozbiljno računa na Kozarsku Dubicu i ocijenio da su kadrovi stranke u toj opštini sposobni da vode građane Kozarske Dubice ka boljim rezultatima od dosadašnjih.

“Ovo rukovodstvo garantuje da će DNS imati odličan rezultat, a mi ćemo uzvratiti građanima investicijama i rješavanjem mnogih problema koje su oni do sada identifikovali, a koji nisu riješeni”, poručio je Pavić.

On je podsjetio da je rukovodstvo DNS-a u toj opštini u samom startu pokazalo da, kada se ukaže povjerenje toj stranci, mogu brzo da se riješe neki problemi, a naročito infrastrukturni.

“To ćemo činiti i ubuduće, a daleko lakše će nam biti sa većim povjerenjem građana”, najavio je Pavić.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Kozarska Dubica Darko Banjac izjavio je da u novootvorenim prostorijama stranke građani mogu da se obrate i daju podršku politici DNS-a u periodu od 9.00 do 15.00 časova i od 19.00 do 21.00 čas.

“Pokušaćemo da u narednom preriodu svojim djelima i radom zadobijemo povjerenje građana Kozarske Dubice i opravdamo podršku koju oni planiraju dati ili već daju DNS-u”, naglasio je Banjac i dodao da predstoji mnogo posla koji će biti usmjeren ka dobrobiti Kozarske Dubice i njenih građana.

On je zahvalio Paviću i rukovodstvu DNS-a koji su došli u Kozarsku Dubicu i podržali rad Opštinskog odbora ove stranke i najavio niz infrastrukturnih radova koji će u toj opštini biti realiovani ili započeti tokom ove godine.

SRNA