Ovakvi načini pokazivanja ljubavi i bliskosti istinski su pokazatelji dubine vašeg odnosa i snage vaše ljubavi

Ova pravila ni slučajno ne smete da zaobiđete ako želite da vam ljubav traje zauvek!

1. Odlazite zajedno na spavanje

Ne morate nužno da imate seks, ali odlazite u krevet u isto vreme. Maženje pre spavanja i usklađeni bioritam dodatno će vas povezati i ojačati vašu intimnost.

2. Posvećujte se zajedničkim interesima

Potpuno je u redu da on obožava sport, a vi obilaske izložbi, ali za opstanak veze na duge staze ključno je da otkrijete nešto što možete da radite zajedno i u čemu oboje jednako uživate. Ako još uvek nemate nešto takvo, pronađite nešto što vas jednako ispunjava.

3. Držite se za ruke

Ovakvi načini pokazivanja ljubavi i bliskosti istinski su pokazatelji dubine vašeg odnosa i snage vaše ljubavi.

4. Uvek verujte jedno drugom i nastojte da opraštate greške

Naravno, sve je stvar dogovora između dve osobe, ali poverenje je u vezi od posebne važnosti, a dokle god imate volje da opraštate greške i trudite se da popravite ono što ne štima, na dobrom ste putu da opstanete.

5. Usredsredite se na pozitivno, a ne na negativno

Pozitivna perspektiva doprineće sveopštem zadovoljstvu u vezi. Trudite se da primetite sve dobre strane vaše veze i njegovog ponašanja, udelite kompliment, pohvalite ga. Ali, kao i sve ostalo u vezi, i ovo funkcioniše samo ako je u oba smera. Ako želite da pronađete nešto pozitivno, uvek ćete pronaći bar nešto. Sve zavisi od toga na šta ste usredsređeni, a srećni parovi uvek nastoje da budu pozitivni.

6. Nemojte da zaboravite zagrljaje

Stručnjaci savetuju da se grlite svaki dan, budući da koža “pamti” dobre dodire, loše dodire, ali i nedostatak dodira. Parovima koji se pozdravljaju zagrljajima i grle se svakoga dana koža ostaje “okupana” dobrim dodirima, što dodatno zbližava i osnažuje ljubav.

7. Kažite “volim te”, “dobro jutro” i “laku noć” svakog dana

Čini se da se to podrazumeva, ali mnogi parovi jednostavno na to ponekad zaborave ili uopšte ne razmišljaju o tome već to kažu po inerciji pa više ni ne primete kada zaborave. Lepe reči uvek su dobar početak i kraj dana koje u našu svakodnevicu unose ljubav, toplinu i dobro raspoloženje.

8. Komunicirajte tokom dana

Poziv partneru da čujete kako mu prolazi dan odličan je način za prilagođavanje očekivanja i usklađivanje talasnih dužina kada se nakon posla napokon i vidite. Ako on proživljava jedan od težih dana, unapred ćete znati šta možete da očekujete i kako da ga utešite i oraspoložite.

9. Ponosite se kad vas vide zajedno

Znamo da zna da bude tanka granica između neprimerenih izliva pažnje i strasti i pristojnog ponašanja zaljubljenog para, ali ponašanje para u javnosti od presudne je važnosti. Ovde poenta nije da se pokažete, nego da date svetu do znanja da pripadate i savršeno odgovarate jedno drugom. A javno priznanje emocija pokazano na taj način imponuje apsloutno svakome, dodatno osnažujući vašu ljubav.

Stil