Osvježen stajling za novu sezonu je odličan korak, kao i nova frizura, ali da li ste nešto zaboravili?

Možda ruž za usne? Ove sezone su u trendu nove boje ruževa koje su odlične za svačiji ten i bilo koju priliku.

1. Svijetlo crveni ruž:

Klasičan crveni ruž nikako ne može da izađe iz mode. Ove sezone stavite na usne svijetlo crveni ruž bez mnogo druge šminke i napravite frizuru koja će vam otkriti lice – savršeno i jednostavno.

2. Fuksija ruž:

Sa jedne strane imamo Barbi roze, dok je sa druge strane boja fuksije koja se mogla vidjeti na modnim revijama „Marchesa“. Roze-ljubičasta nijansa je totalno kul način da nosite roze boju na usnama.

3. Tamno ljubičasta:

Boja koja osvaja – na čudan način upadljiva i za sve one smjele dame koje vole da izgledaju drugačije.

4. Ljubičasta:

Roze i crvena predstavljaju neke „normalne“ boje, narandžasta je upadljiva, a ljubičasta je jednostavno avanturistička. Najbolje ide uz blagu šminku na očima i stoji svakoj nijansi kože.

5. Pastelni ruževi:

Pastelne boje usana su prava alternativa svim jarkim nijansama. Ove sezone su pastelne boje svuda i morate imati i takav ruž! 6. Ružino roze ruž: Ovaj ruž je verzija svih onih nježnih haljina i baletanki za balet… Roze boja ruže. Nježna, prigušena nijansa je ženstvena, zabavna  i totalno izgleda neobavezno. 7. Boja kestena: Nova “nude” boja je malo tamnija, toplija i malo više braon – boja koja savršeno opisuje boju kestena. Sa malo sjaja, vjerujte da izgleda savršeno.