Iako astrolozi pokušavaju da nas ” zastraše ” retrogradnim planetama i njihovim uticajem na naše živote tokom nedelje koja je tek počela, određeni pripadnici Zodijaka uopšte ne treba da se obaziru na to jer će njima period između 9. i 15. maja biti fenomenalan u najmanju ruku.

BLIZANCI

LJUBAV: Čeka vas dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Činiće vam se da su svi pogledi upereni u vas. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnosti. Neki će zajedno putovati ili nastupati u javnosti.

KARIJERA: Vaša poslovna interesovanja polako se preusmeravaju na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE -SAVJET: Povežite se bolje s ljudima.

DJEVICA

LJUBAV: Ovih dana verovatno ćete imati povoljne prilike kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude.

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaćiće vas i na nove poslovne poduhvate. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mestu gdje i vi.

ZDRAVLJE – SAVET: Uživajte u životu.

JARAC

LJUBAV: Oni koji vole voleće punim srcem, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci će osvajati brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život.

KARIJERA: Funkcionisaćete poput sportiste koji svoje treninge odrađuje s lakoćom. Mnogi će na svom poslu brusiti nove veštine i otkrivati detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja. Takođe ćete dobro sarađivati s drugima.

ZDRAVLJE – SAVET: Pozabavite se kriterijumima lepote.

ehoroskop.net