Ma koliko bile neraspoložene za seks, u ovim pozama vam nikada neće reći ne.

1.“Kaubojka”

Pustite je neka preuzme kontrolu. Dok sedi na vama, kontrolisaće pokrete, stimulisati klitoris i određivati ugao penetracije. Ovo je definitivno poza u kojoj žene najčešće doživljavaju orgazam. Zato ih toliko i vole. Nemojte joj uskratiti to zadovoljstvo. Za jači užitak, zamolite partnerku da se nagne, tako što ćete vi biti taj koji će joj stimulisati klitoris, dok se ona njiše na vama. Čisto sumnjamo da će vas odbiti.

2. Poza “domaćica”

Nikad čuli, zar ne? Otvorićemo vam oči. Zašto bi vaša partnerka gubila sate u kuhinji, kada to vreme dok ste u kuhinji zajedno, možete da iskoristite mnogo bolje. Popenjite je na kuhinjski sto, dok će vas ona obgrliti nogama. Nađite pravi ugao i “zamešajte” joj vrhunski orgazam.

3. “Misionarska” poza

Dobro, znamo da je ovo klasična poza, ali je žene svakako vole, jer im pruža zadovoljstvo samim tim što su toliko blizu partneru. Ova poza dozvoljava i maženje, kao i mnogo poljubaca… Ne izbegavajte je!

4. Poza “ s boka”

U ovoj pozi jednako uživaju i muškarci i žene. Najmanje je naporna za oboje, a pruža vrhunski užitak. Takođe, omogućava partneru da svoju partnerku stimuliše ručno.

Izvor: TOI