Malo toga može da se poredi sa devojkom koja polako pred nama skida svoju odeću, a još manje stvari sa uzbuđenjem koje muškarci u tom trenutku doživlajvaju. Ali to vam nikada neće reći.

  1. Da li je moguće? Pa ovo se zaista dešava!

Skoro uvek tip ima osećaj neverice ili sumnje u trenucima koji vode do seksa i gotovo uvek se pitamo da li ćemo zaista imati sreće. Kada odeća spadne, taj osećaj polako nestaje.

  1. Budi kul

Nikako ne želimo da pokažemo koliko smo zapravo uzbuđeni što ćemo vas videti gole pa se trudimo da se iskuliramo. Ali to je jako teško, pogotovo što znamo šta sledi posle toga.

  1. Kojim redom da krenem?

Majica izgleda kao najbolje mesto da počnemo, ali šta onda? Da li da krenem pravo prema brusu onda? Ili da ipak krenem da skidam sloj po sloj – prvo majicu, pa farmerke, pa brus pa tek onda gaćice? Zašto uopšte postoji toliko komada odeće pobogu!

  1. Koji brus nosi i da li ću uspeti da se izborim sa njim?

Vrlo malo nas je upoznato sa svim mogućim tipovima bruseva. Da li se otkopčava sa zadnje strane, sa prednje strane, da li su uopšte otkopčava?

  1. Zašto zaboga ne postoji seksi način da se skinu čarape!

Da li je potrebno da joj pomognem da skine čarape? Da li je to ipak čudno? Da li jednostavno da ih ostavimo na nama bez obzira na to koliko ćemo smešno izgledati? Mrzimo čarape!

  1. Želim da što pre završimo sa ovim pa da pređemo na glavnu stvar, ali isto tako ne želim da se ikada završi

U pitanju je konstantna borba u našoj glavi. Želimo da nastavimo dalje, ali isto tako želimo da maksimalno uživamo u tom trenutku skidanja i lagane predigre.

  1. Da li sada i ja treba da se skinem?

Svaka situacija je drugačija pa moramo da pratimo kako se stvari odvijaju. Da li je došao red na nas, da li to moramo sami ili će nam devojka pomoći i stvari učiniti još više seksi? Da li da to uradim brzo ili polako i izazovno?

Izgleda da devojke nisu jedine koje ponekada isuviše komplikuju stvari…

24sata.rs