Postoje brojne stvari koje mogu da vam pomognu da smuvate nekoga. Od društvenih mreža do zajedničkih poznanika, međutim, da li nam je potrebno još dodatne pomoći? Zvezde kažu da jeste.

Ovan

Uzbuđuje ih: Put do Ovnovog srca vodi kroz njegovu glavu jer će svoju naklonost pokloniti osobi koja je pametna, ali nije superiorna u odnosu na njih. Uživaju u društvu osobe koja je uvek raspoložena za izazov, ineligentna i zabavna za razgovor.

Izbegavajte: Iako se divi osobi koja je u formi, to ne znači ništa, ako iz njenih usta ne izlaze pametne stvari. Ovnovi takođe ne vole osobe koje guše druge svojim potrebama, preterano emotivne i one koje su toliko zaokupljene sobom da drugima uopšte ne postavljaju pitanja.

Bik

Uzbuđuje ih: Bikovi vole seksi telo, osobu koja se lepo oblači i koja se smeje njihovim forama.

Izbegavajte: Istog trenutka će izgubiti interesovanje ako ste aljkavi i preterano zahtevni.

Blizanci

Uzbuđuje ih: Bukvalno će poludeti za vama, ako odlučite da se pravite neosvojivim. Privlače ih ljudi koji su uvek raspoloženi za sve, koji se ne boje kontakta očima i daju im puno slobode.

Izbegavajte: Ne kolutajte očima prema njima, to će ih razbesneti. Nikako im nemojte reći da njihovo mišljenje nema važnost i težinu, a definitivno ćete ih ohladiti, ako ih stalno prekidate, isuviše ste posesivni, stalno se žalite i imate loš dah iz usta.

Rak

Uzbuđuje ih: Rakovi vole dobru hranu i razgovor. Ako možete da im obezbedite obe stvari, ješće vam iz ruke. Vole strpljive ljude koji se brinu o svom izgledu.

Izbegavajte: Nemojte im podilaziti, a najviše mrze kada ih neko ignoriše, tračari, arogantan je, živi u neurednom domu i ne brine o higijeni.

Lav

Uzbuđuje ih: Ovaj znak želi partnera sa dobrim poslom, dobrim autom i izgledom – sve dok nisu lepši od njega. Lav voli kada mu pružite kontrolu jer je prirodni vođa i sasvim sigurno će vas odvesti u krevet ako mu to učinite.

Izbegavajte: Ne podnose loše manire, stavove i manjak ambicije, a istog trenutka će vas ostaviti ako samo posumnjaju da ih lažete.

Devica

Uzbuđuje ih: Ako ste dobro obaveštena osoba koja ceni tuđe mišljenje i ima dobar ukus, odlično ćete se slagati. Posebnu pažnju će pokloniti osobama koje vole životinje i dobro su obučene.

Izbegavajte: Device ne uživaju u štandovima sa brzom hranom i lošim lokalima, tako da ih nemojte tamo voditi ako želite da ih impresionirate. Izbegavaće ljude koji imaju perut ili bilo koji drugi znak loše higijene.

Vaga

Uzbuđuje ih: Istog trenutka će pasti na zgodnu, šarmantnu i elegantnu osobu. Obožavaju načitane osobe, posebno one koje uživaju u stvarima iz ljubavi, a ne zato što su trendi.

Izbegavajte: Vage ne vole ljubomoru, arogantnost i dugove.

Škorpija

Uzbuđuje ih: Njihovo celo telo je jedna velika erogena zona, pa najlakše padaju na senzualne osobe. Dodatan plus su diskretnost, lojalnost i bogatstvo.

Izbegavajte: Nikako ne prepričavajte svima šta se desilo sinoć, ako želite da se to ponovi. Preziru nesigurnost, zabadanje nosa u tuđa posla i dranje.

Strelac

Uzbuđuje ih: Dve stari će sigurno privući Strelce – slobodan duh i odličan smisao za humor jer su to kvaliteti koje vole i koje njih krase. Ako baš želite da ih uzbudite, organizujte im spontani sastanak.

Izbegavajte: Nećete imati drugi dejt ako ste ispunjeni strahom i stalno odbijate stvari. Podjednako dobro neće reagovati ako im budete držali pridiku u vezi sa njihovim slobodnim životnim stilom.

Jarac

Uzbuđuje ih: Svaki jarac će se zaljubiti u osobu koja je predana poslu, ima besprekorne manire, nasleđeno bogatstvo i prati pravila. Ako želite im se podvučete pod kožu, pronađite način da svakodnevne stvari učinite posebnim.

Izbegavajte: Prljava kosa, nerad i kukanje su stvari koje Jarac ne odobrava, a ako oseti da se pretvarate vrlo brzo će izgubiti interesovanje.

Vodolija

Uzbuđuje ih: Obožavaju osobe koje su saosećajne, pametne i pomalo ekscentrične. Vodoliju ćete zavesti umom jer obožavaju mislioce i intelektualce.

Izbegavajte: Najlakše ćete ih izgubiti ako im kažete „ne“. Ne vole glupe ljude, posebno one koji se time ponose, kao i uskogrude osobe.

Ribe

Uzbuđuje ih: Odmah će biti privučene ljudima koji su mirni i vole životinje.

Izbegavajte: Najlakše ćete učiniti da izgube emotivnu erekciju ako započnete sukob, stalno ih zivkate, žalite se i govorite loše o njihovim prijateljima i porodici.

24sata