Dragi naši Lavovi, vi koji ste rođeni od 22. jula do 21. avgusta, svi koji uživate u Suncu i pravite planove za rođendan, poklanjamo vam horoskop, samo za vas!

POSAO

Vi ste vredni, to svi znaju, ali ćete ove godine najviše zaraditi u avgustu i septembru. Od 1. do 10. oktobra ćete morati malo više da se potrudite na poslu, ali uspeh stiže, ne brinite.

Takođe, tokom jeseni, pre svega u oktobru, mogu da isplivaju neki stari, nerešeni problemi, zato budite spremni na to, ili sada već počnite da razmišljate i prisećate se da li nešto iz prošlosti može neprijatno da Vas iznenadi.

Pazite šta kome pričate od 1. novembra do 15. decembra jer su u tom periodu mogući probelmi u komunkiaciji, pre svega u poslovnoj komunikaciji.

Sve u sve, pokušajte da završite bitne stvari koje se tiču posla do polovine septembra 2016. Posle toga Vam sleduje odličan period za nove poslovne kontakte, za realizaciju novih poduhvata.

LJUBAV

Lepa dešavanja na polju ljubavi očekujte od jula! Osoba iz inostranstva, ili koja nije iz Vašeg mesta može ući u Vaš život. Da li će to biti samo prolazna avantura, ili nešto više, zavisiće od Vas.

Od polovine novembra do kraja decembra ćete biti skloni avanturama i menjaju partnera, ali ko tada prođe Vaše “testove”, biće nagrađen – ponudićete svoje srce na dlanu.

Zauzeti Lavovi pazite – bićete skloni flertu ovog leta, a to Vas može skupo koštatai. Zar zbog malo zabave da narušite stabilnost koju imate sa sadašnjim partnerom? Mislite o tome na vreme, nemojte posle da kažete da Vas nismo upozorili.

Moguće su rasprave sa partnerom tokom novembra i decembra, ali ako shvatite da ste Vi jedno drudome ujedno i najbolji prijatelji, onda će sve proči glatko.

Odličan period za ljubav je i od polovine decembra do kraja februara kada će strasti biti jake. Ali, opet pazite i ne ulećite u avanture ako ste već u vezi.

Prilično ćete biti slatkorečivi i lako ćete dolaziti u kontakt sa ljudima koji Vam se dopadaju. Dosta poziva, poruka, ali i upoznavanja sa ljudima koji nisu iz Vašeg mesta, očekujte u tom periodu. Takođe, može se desiti da i na putovanju upoznate neku novu, zanimljivu osobu.

ZDRAVLJE

Osim što ćete biti pod stresom od novembra do polovine decembra, sledećih 12 meseci ne očekujte neke ozbiljnije zdravstvene probleme. Pazite šta jedete i pijete, jer su Lavovi hedonisti, i sve će biti ok.

Mondo